2021’de Çevrimiçi Satılacak En Popüler 10 Ürün

1. Sweatshirtler ve kapüşonlular

2020 rahat ve günlük giyimin vücut bulmuş hali oldu. Spor giyim ve spor giyimin yükselişiyle birlikte, 2021’de kesinlikle sweatshirt , kapüşonlular ve jogger’ların trend olduğunu göreceğiz .

Geçen yıl nisandan ağustosa kadar tüketicilerin %49’u bir önceki yıla göre gündelik giyime daha fazla para harcadı . Buna ek olarak, Google aramalarında bu öğelerin istikrarlı büyümesi bize athleisure’ın herkesin dolabı dışında hiçbir yere gitmediğini gösteriyor.

Atletizm için Google Trend
Kaynak: Google Trendler

2021’de çevrimiçi olarak hangi ürünleri satacağınızı düşünürken, bir eşofman serisi tasarlamayı veya kendi spor spor takımlarınızı oluşturmayı düşünün. Her bir ürünü ayrı ayrı satabileceğiniz gibi, üst satış ve çapraz satış tekniklerini kullanarak tasarımlarınıza doyamayan müşterilere birlikte satabilirsiniz.

2. Tişörtler

Tişörtler mevsimler, yıllar ve on yıllar boyunca modaya uygun kalır. Çok yönlü kullanımları ve geniş renk seçenekleri sayesinde bu ürün hem çevrimiçi hem de çevrimdışı mağazalarda en çok satanlar olmaya devam ediyor .

Aramalara göre gömlek popülerliğini gösteren Google Trendler
Kaynak: Google Trendler

Tişörtler aynı zamanda sokak giyiminin de temelini oluşturuyor . Bu pazarın tahmini değeri şu anda 185 milyar dolardan fazla olduğu için 2021’de çokça göreceğimiz bir stil trendi. Bu, sokak giyim modasının tüm küresel giyim ve ayakkabı pazarının %10’unu kapladığı anlamına geliyor .

Bu nedenle, çevrimiçi satmak için yüksek talep gören ürünler arıyorsanız, logolu tişörtler, göz alıcı grafikler veya telif hakkı içermeyen fiyat teklifleri ile sokak modası dalgasını yakalamayı düşünün .

Unisex Premium Tişört |  Tasarım örneği ile Bella + Canvas 3001

Günlük iş kıyafetlerinin bir parçası olarak tişört satmak için minimalist bir nakış alıntısı veya gerekirse bir ceketin altına kolayca gizlenebilen kol baskısı gibi temiz, sade tasarımlar oluşturun.

3. Taytlar

Taytlar spor giyim ve atletizm kategorilerine aittir , böylece onları hem sıkı spor meraklılarına hem de sıkı Netflix maratoncularına satabilirsiniz . Sadece her iki kitleyi aynı anda hedeflemeyin; ürün açıklamalarınızda tozluklarınızın ne anlama geldiğini belirtin. Bu sayede müşterilerinizin kafasını karıştırmayacak ve doğru beklentileri belirlemiş olacaksı

2021 yılının rengi Ultimate Gray ve Aydınlatıcı (sarı’nın parlak bir tonu) ve Pantone’un tasarımlarınızda kullanabileceğiniz renk paletleri için harika önerileri var .

4. Duvar sanatı

İç tasarım , birçokları arasında her zaman popüler bir ilgi olmuştur. 2020’de evden çalışma kültürünün yükselişiyle birlikte, giderek daha fazla alıcı, çevrelerine lezzet ve canlılık katmak için duvar sanatı gibi klasik tasarım öğeleri arıyor.

Duvar sanatının en güzel yanı, tüm yıl boyunca trend olması, bu da onu herhangi bir mevsime veya duruma uyacak şekilde özelleştirebileceğiniz anlamına geliyor.

Aramalara göre duvar sanatının popülerliğini gösteren Google Trendler
Kaynak: Google Trendler

Çevrimiçi satış yapmaya başlamadan önce , hedef müşterinizin kim olduğunu belirlemek önemlidir . Bu, duvar sanatı tasarımlarınızı tercihlerine göre uyarlamanıza ve işinizi çok daha etkili bir şekilde pazarlamanıza yardımcı olacaktır. Bununla birlikte, nişinizi bulmakta zorlanıyorsanız, atlayabileceğiniz birçok trend var . Çizgi sanatından ve cesur özetlerden alıntılara ve estetik fotoğrafçılığa kadar çeşitli tasarım seçenekleri, bu ürünü 2021’de satmak için harika bir ürün haline getiriyor.

Wall art ayrıca e-ticarette en büyük kar marjlarından birine sahiptir. Ne zaman bir prim ürün olarak da sanat pazarlama , daha yüksek bir fiyat etiketi ile gitmek bazı stratejileri deneyin.

5. Yastıklar

Yastıklar, 2021’de satılacak bir başka klasik iç tasarım öğesidir. Yıllar boyunca istikrarlı yastık arama hacmine bakın.

Aramalara göre yastık popülerliğini gösteren Google Trendler
Kaynak : Google Trendler

Duvar sanatına benzer şekilde, yastıklar insanların evlerine rahatlık ve rahatlık katar ve odak noktası görevi görebilir. Dekoratif yastıklar, bir odanın estetik kalitesini kolayca artırma yetenekleri nedeniyle, çevrimiçi satışta en popüler ürünlerden biridir.

Yastık tasarımları

Yeni pazarlara hitap etmek veya mevcut müşterilerin dikkatini çekmek için kişiselleştirmeye ve markalaşmaya odaklanın. Sembollerle, çeşitli desenlerle baskılar tasarlayın veya minimalist tasarımlarla basit tutun. Güncel yastık trendlerini araştırarak da ilham alabilirsiniz .

6. Kupalar

Kupalar, satılacak en evrensel ürünler arasındadır. Heinz şirketi tarafından yapılan bir ankette , insanların yaklaşık %60’ı en sevdikleri kupaya duygusal bir bağları olduğunu söyledi .

Ve oğlum, bununla ilişki kurabilir miyim? Benim dolap ancak hiç kimse atım, yaklaşık 10 farklı kupalar ile doludur benim kupa-mükemmel boyut, mükemmel renk, ve beni ve menfaatlerini temsil mükemmel alıntı vardır.

İçi Renkli Beyaz Seramik Kupa üzerinde çeşitli tasarımlar

Kupaların popülaritesi, çevrimiçi mağazalara göz atan kişilerin dikkatini çekmek için tasarımlarınızın benzersiz olması gerektiği anlamına gelir. Unutmayın – nişinizi ne kadar kesin olarak tanımlarsanız ve onların istek ve ihtiyaçlarını karşılarsanız, satışlarınız o kadar büyük olur.

Örneğin, sinema takıntımı göz önünde bulundurursak, bir bardağa ihtiyacım olduğunda, “I <3 kahve” kupasından ziyade, özellikle film meraklıları için tasarlanmış bir fincan satın alma ihtimalim daha yüksek. Ve gerçek kahve meraklıları da en sevdikleri içeceklere böyle genel bir övgüyü takdir etmeyeceklerdir.

Ayrıca, farklı türdeki kupalara ve bunların ürün kataloğunuzun geri kalanıyla nasıl birlikte çalıştıklarına bakabilirsiniz. Diyelim ki mağazanız dışarıda vakit geçirmeyi seven insanlara yönelik. Belki müşterileriniz , maceralara eşlik ettikleri için bir emaye kupa koleksiyonunu beğeneceklerdir .

7. Yüz maskeleri

Covid-19 salgını nedeniyle yüz maskeleri dünya genelinde yüksek talep gören bir ürün haline geldi. 2020 yılında 4,5 milyar dolarlık rekor satış rakamına ulaşan yüz maskesi pazarının 2026 yılına kadar 21,2 milyar doları aşması bekleniyor .

Yüz maskeleri sağlık ve güvenlik ürünü olarak satın alınmasının yanı sıra beklenmedik bir giyim aksesuarına dönüşmüştür. Birçok şirket ve marka bu fırsatı kendi tasarımlarını yaratmak için kullanıyor . Kravat, şapka veya ayakkabıyı bir kıyafetle eşleştirmeye benzer şekilde, yüz maskeleri de artık birçok farklı görünüm için tasarlanarak aynı amaca hizmet ediyor.

Şık bir yüz maskesi ile Mindy Kaling

Özel yapım yüz maskelerinizi satarken, pazarlama stratejinizde pandemiyi önemsizleştirmemeye dikkat edin. Bu öğe her şeyden önce bir koruyucu donanım ve ancak o zaman bir moda aksesuarıdır.

8. Şapkalar

Mağazanıza şapka ekleyerek asla yanlış gidemezsiniz. Çok yönlülükleri ve birçok mevsimsel seçenekleri sayesinde, satılması oldukça popüler bir üründür.

Pratik nedenlerle kullanılmasının yanı sıra, şapkalar herhangi bir niş veya duruma uyacak şekilde şekillendirilebilen harika bir moda unsurudur. Gönderen kış takkelerden yaz baba şapkası ve hangisi takım elbise koleksiyonunuzu iyi vizörleri-seçin.

Şapka koleksiyonunuzu potansiyel alıcılar için daha da çekici hale getirmek için hedeflediğiniz nişi düşünün. Örneğin, daha fazla kişisel bir his katmak için işlemeli, minimalist tasarımlar oluşturabilir veya her yeri renkli baskılarla gösterebilirsiniz.

9. Çantalar

Zamanın başlangıcından beri çantalar, herkesin en faydalı amaçlarından birine hizmet etti – ihtiyaçların taşınması. Sırf bu nedenle bile bu ürün moda olmaktan asla vazgeçmez ve yıl boyunca satılır.

Aramalara göre çanta popülerliğini gösteren Google Trendler
Kaynak : Google Trendler

Çantalar pratik bir öğe olsa da, insanları birden fazla varyasyon ve stil satın almaya çeken tasarım yönüdür.

Müşterilerinize rahat ve uygun fiyatlı bir çanta seçeneği sunmak için bez çantaları deneyin. Hem basit tasarımlar, işlemeli alıntılar hem de renkli desenler ile tasarlaması ve çalışması kolaydır.

Sırt çantası satmayı seçerseniz, pratiklik ve özelliklerin yanı sıra çantayı kendi markanıza özgü kılan yönlere odaklanın.

Eğer bel çantası satmak istiyorsanız, strateji çok önemlidir. Genellikle bir yaz ürünü olarak kabul edilen bu aksesuarlar, tüm yıl boyunca ürün kataloğunuzda olmalıdır; insanlar bunları seyahat, kamp, ​​​​kayak ve eller serbest olmanın önemli olduğu diğer etkinlikler için kullanır.

10. Çevre dostu ürünler

Son birkaç yılda, çevre dostu ürünler hızla popülerlik kazandı. Gittikçe daha fazla şirket, bu gezegende bıraktıkları çevresel etki hakkında düşünmeye başlıyor.

Tüketiciler ayrıca satın almalarında daha bilinçli ve ürün üretimine daha fazla dikkat ediyor. Businesswire tarafından yapılan bir araştırmada , tüketicilerin %83’ü şirketlerin yeniden kullanılması veya geri dönüştürülmesi gereken ürünler tasarlamasının önemli olduğuna inanıyor ve %81’i önümüzdeki beş yıl içinde daha çevre dostu ürünler satın almayı beklediklerini söyledi.

Bu nedenle, 2021’de çevrimiçi olarak satılacak en iyi ürünleri düşündüğünüzde, kesinlikle cevabınız çevre dostudur. 

Unisex Organik Pamuklu Tişört üzerinde örnek tasarım

Çevre dostu koleksiyonunuzu oluştururken organik, geri dönüştürülmüş veya biyolojik olarak parçalanabilen malzemeler içeren ürünler seçin; buna giysiler ve hatta günlük aksesuarlar dahildir. Bu ürünlerin üretimi konusunda da şeffaf olun ve çevresel faydalarını vurgulayarak pazarlayın.

Eğitim Serilerimiz İçin: http://digitalmarketmentoring.com/?aff=213

Bizi Youtube’dan takip ederek ayrıcalıklardan yararlanın: https://www.youtube.com/channel/UCAqk72WWxsIezQqJxEgMf1w

İnstagram Sayfalarımız:

https://www.instagram.com/ebayturkiyedropshipping/

https://www.instagram.com/fbturkiyedropshipping/

BU VİDEOLARA GÖZ ATIN:

İngiltere’de Şirket Nasıl Kurulur ? Yeni Yöntem 12 Pounda Şirketini Kur

Bir yanıt yazın