2022’de En İyi 14 Dropshipping Tedarikçisi

1. AliExpress’te

aliexpress-ana ekran

AliExpress , e-ticaret platformlarını stoksuz satış sağlayıcılarına ve ürünlerine bağlayan uluslararası bir toptan satış ve stoksuz satış platformudur . AliExpress üzerinden satış yapan tüccarların çoğunluğu Çin’de yerleşiktir ve ürünlerini bölgeden temin etmektedir. Tüm dünyadaki insanlara ücretsiz olarak açıktır.

Konumlar ve gönderim bilgileri: AliExpress, ABD dahil olmak üzere dünya çapında 254 ülkeye gönderim yapmaktadır. Standart kargo ile gönderilen paketlerin gelmesi 15 ile 45 iş günü arasında sürebilir. Premium nakliye için ödeme yaparsanız, tahmini teslimat süresi yedi ila 15 iş günü arasındadır.

Ürün türleri: AliExpress’te moda, oyuncak, tüketici elektroniği, cilt bakım ürünleri, mücevher, mobilya ve hatta araba ve motosiklet gibi kategorilerde 100 milyondan fazla ürün var.

Şunlar için önerilir: Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli dropshipper’lar, trend olan ürünleri bulmak, pazar araştırması yapmak, satıcılarla ilişkiler kurmak ve toptan sipariş vermek için AliExpress’i kullanabilir. 

2. Alibaba

alibaba-ana ekran

Alibaba , alıcıları ve satıcıları birbirine bağlayan bir B2B pazar yeridir. Platform, tek satıcılardan çok toptancılara yöneliktir ve doğrudan üreticilerle işlemleri kolaylaştırır. Tedarikçiler toplu ürünler sağlar ve stoksuz satış mağazanız için siparişleri yerine getirebilir. 

Konumlar ve nakliye bilgileri: Alibaba stoksuz satış , yaşadığınız yere bağlı olarak zaman alabilir. Teslimatlar için altı haftaya kadar bekleyebilirsiniz. Maliyetleri azaltmak için kargo veya hava yoluyla göndermeyi seçebilirsiniz. Ancak, araştırmanızı yapmalı ve buna göre plan yapmalısınız. 

Ürün türleri: Alibaba’nın 2,8 milyondan fazla tedarikçisi ve 5,900’den fazla kategorisi vardır. 

Şunlar için önerilir: Özel markalı üretimi tercih eden ve tüketici ürünleri olarak satmak üzere dağıtım düzeyinde toplu ürünler satın almak isteyen ileri düzey stoksuz nakliyeciler. 

3. Oberlo

oberlo-app-ekran görüntüsü

Oberlo uygulaması ( Chrome uzantısıyla birlikte ), öğeleri AliExpress’ten Shopify mağazanıza doğrudan aktarmanın en hızlı ve en kolay yoludur. Sadece birkaç tıklamayla en çok satan ürünleri bulabilir, çevrimiçi mağazanıza aktarabilir ve ürün ilanınızı beğeninize göre özelleştirebilirsiniz. 

Oberlo, envanteri ve fiyatlandırmayı sizin için otomatik olarak günceller, toplu siparişleri otomatikleştirmek için araçlara sahiptir ve hatta müşterilerinizin gönderilerinin durumunu takip edebilmesi için gerçek zamanlı izleme güncellemeleri içerir. Ayrıca, Oberlo bir Shopify uygulaması olduğundan, uygulama için müşteri desteği Shppify’ın ödüllü destek ekibi tarafından sağlanır. 

Konumlar ve sevkiyat bilgileri: Oberlo ürünleri ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Almanya, Fransa, İspanya ve Çin’deki depolarda muhafaza edilmektedir. Nakliye süreleri, ürün konumlarına ve nakliye yöntemlerine göre değişebilir .

Ürün türleri: Oberlo, ürünleri AliExpress’ten ve kendi Oberlo tedarik pazarından temin eder, bu nedenle tişörtler, ofis malzemeleri, elektronik ürünler, aksesuarlar, ev dekorasyonu ürünleri, evcil hayvan ürünleri, çocuk oyuncakları ve çok daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli ürünler vardır. . 

Şunlar için önerilir: Oberlo’nun kusursuz Shopify entegrasyonu, envanterden sipariş işlemeye kadar her şeyi otomatik hale getirerek, onu geniş bir ürün yelpazesi satmak isteyen Shopify stoksuz satış yapanlar için harika bir araç haline getirir. 

4. SaleHoo

salehoo-ana ekran

SaleHoo tedarikçi dizini , stoksuz satış sunan 8.000’den fazla toptancıyı listeler ve büyük ölçüde eBay ve Amazon stoksuz satış kullanan tüccarlara hitap ediyor gibi görünmektedir . Ürünleri tedarik etmek için SaleHoo’yu hiç kullanmamış olsak da, yıllık 67$’lık fiyatı, tedarikçi dizinleri arasında en cazip değerlerden biridir ve 60 günlük para iade garantisi içerir. 

Konumlar ve nakliye bilgileri: SaleHoo, ABD, İngiltere ve Avustralya pazarlarına hizmet vermektedir.

Ürün türleri: SaleHoo’nun envanter kaynağı AliExpress’tir. Çeşitli trend ve kârlı nişlerden önceden incelenmiş stoksuz satış sağlayıcıları bulabilir, ardından ürünleri doğrudan Shopify mağazanıza aktarabilirsiniz.

Şunlar için önerilir: Yıllık üyelik ödeme konusunda rahatsanız veya yalnızca bir dizin ve araştırma aracını geçici olarak kullanmanız gerekiyorsa, SaleHoo bir göz atmaya değer olabilir.

5. WorldWideBrands

dünya çapında markalar-ana ekran

1999 yılında kurulan Worldwide Brands , en eski ve en iyi bilinen tedarikçi dizinlerinden biridir. Yalnızca bir dizi yönergeyi karşılayan ve meşru, kaliteli toptancılar sağlayan tedarikçileri içerdiğinin reklamını yapar. Geçmişte meşru toptancılar bulmak ve niş fikirler üzerinde beyin fırtınası yapmak için satıcı dropshipping dizinini kullandık ve faydalı bulduk.

Konum ve nakliye seçenekleri: Worldwide Brands, dünya çapındaki perakendecilere hizmet vermektedir. Şirket bir tedarikçi rehberidir, bu nedenle nakliye maliyetleri ve konumları, platform aracılığıyla bulduğunuz stoksuz satış toptancı tedarikçisine bağlıdır. 

Ürün türleri: Dizinde, birlikte çalıştığımız stoksuz satış için bazı satıcılar eksik olsa da, yasal seçeneklerden oluşan büyük bir toptan stoksuz satış yapanlar listesi içerir. Evcil hayvan malzemeleri, mücevher ve saatler, tüketici elektroniği, ev dekorasyonu, giyim ve daha fazlası gibi nişlerde seçebileceğiniz 16 milyondan fazla sertifikalı toptan ürün var.

Şunlar için önerilir: Kaliteli bir toptancı tedarikçi rehberine ömür boyu erişim istiyorsanız ve tek seferlik daha büyük bir ödeme konusunda rahatsanız, Worldwide Brands güvenli bir bahistir.

6. Doba

doba-ana ekran

Doba , stoksuz satış tedarikçilerini listelemek yerine tedarikçilerle bütünleşir (bu nedenle yalnızca 165 tedarikçisi vardır), merkezi arayüzünü kullanarak birden fazla depoya sipariş vermenize olanak tanır. Üyelik ayrıca, eBay’de ürün listeleme sürecini otomatikleştiren bir Push-to-Marketplace aracı içerir.

Doba’nın merkezi sistemi, diğer dropshipping web sitelerinden daha fazla kolaylık sunuyor , bunun için aylık 60 $’lık ücretin diğer dizinlerden önemli ölçüde daha yüksek olduğunu hayal ediyoruz. Kolaylığa çok önem veriyorsanız ve istediğiniz ürünleri tedarikçileri arasında bulabiliyorsanız, Doba’nın arayüzü maliyetine değebilir.

Konumlar ve gönderi bilgileri: Küresel olarak gönderilir; oranlar, bireysel dropshipping toptancılarına ve belirlediğiniz fiyatlara bağlıdır.

Ürün türleri: İyi kar marjlarına sahip iki milyondan fazla ürün.

Şunlar için önerilir: Dropshipping için kaliteli ürün tedarikçilerini kendi başınıza belirleyebilirseniz ve onlarla doğrudan çalışmaktan çekinmezseniz, yılda yaklaşık 700 $ tasarruf edebilirsiniz. Nişinizde yalnızca birkaç önemli tedarikçi varsa (koordine etmeniz gereken taraf sayısını azaltarak) Doba gidilecek yol olabilir. 

7. Sunrise Wholesale

gündoğumu-toptan-koleksiyon-sayfası

Sunrise Toptan Satış , 15.000’den fazla stoksuz satış ürünü sunar ve doğrudan müşterilerinize gönderir. Ayrıca Sunrise, tedarikçiler fiyatlarını değiştirse bile kârınızın tutarlı kalmasını sağlamak için satış raporlama araçları, ürün verileri, e-posta yoluyla gönderilen envanter güncellemeleri ve otomatik fiyat ayarlamaları sunar. 

Konum ve nakliye bilgileri: Sunrise Toptan Satış, nakliye süreleri ortalama bir ila iki gün arasında olacak şekilde ABD ve Kanada’daki müşterilere gönderilir.

Ürün türleri: Sunrise Toptan Satış, banyo ürünleri, mumlar, elektronik ürünler, bahçe malzemeleri, ev dekorasyonu, mutfak aletleri, oyuncaklar ve oyunlar, mücevher ve diğer aksesuarlar gibi geniş bir ürün yelpazesi sunar. 

Şunlar için önerilir: ABD ve Kanada’da hızlı sevkiyat süreleri arayan satıcılar.

8. WholeSale2b

toptan2b-app-sayfası

Toptan2b , gerçek zamanlı envanter otomasyonu sunar, böylece siparişler ve takip güncellemeleri Shopify mağazanıza kolayca aktarılır. Birden fazla nişten bir milyondan fazla stoksuz satış ürünüyle benzersiz ürün koleksiyonları oluşturmak kolaydır. 

Konum ve nakliye seçenekleri: Toptan2b, ürünlerini Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri’nin her yerine gönderir. Nakliye süreleri ürüne ve tedarikçiye göre değişir, ancak Toptan2b, her tedarikçinin ürünleri göndermek için harcadığı ortalama gün sayısını görmenizi sağlayan bir nakliye süresi raporu sağlar.

Ürün türleri: Giyimden mutfak gereçlerine, oyuncaklardan aksesuarlara ve daha fazlasına kadar her şey.

Şunlar için önerilir: Kuzey Amerika’da satış yapmayı planlayan ve hızlı sevkiyat isteyen stoksuz nakliyeciler. 

9. Megagoods

megagoods-ana sayfa

Megagoods , çok çeşitli ürünlerin toptan dağıtıcısıdır, ancak tüketici elektroniğine odaklanmıştır. Megagoods bir toptancı olmasına rağmen, minimum satın alma gereksinimi olmaksızın stoksuz satış hizmetleri sunar; bu, ürünleri doğrudan müşterilerinize herhangi bir stok fazlası riski olmadan gönderebileceğiniz anlamına gelir.

Konumlar ve nakliye bilgileri: Megagoods’un merkezi Santa Clarita, California’dadır ve uluslararası olarak gönderilir.

Ürün türleri: Megagoods, Bluetooth aksesuarları, ses ekipmanı, televizyonlar, mutfak aletleri, ofis araçları ve daha fazlasını içeren çok çeşitli tüketici elektroniği ürünlerine sahiptir. 

Şunlar için önerilir: Elektronik ekipmana odaklanan ve uluslararası sevkiyat yapmak isteyen işletmeler. 

10. WholesaleCentral

toptan-merkez-ana-sayfa

Diğer pek çok dizinin aksine, toptancıların stoksuz satış seçenekleri için Toptan Satış Merkezi’ni aramak için herhangi bir ücret yoktur, çünkü tedarikçilerden listelenmek için bir ücret alır ve sitesinde reklamlar görüntüler. Ayrıca, meşru ve güvenilir olduklarından emin olmak için tüm tedarikçileri incelemeyi ve taramayı iddia eder.

Konumlar ve sevkiyat bilgileri: Stoksuz satış için ABD merkezli satıcılar; nakliye, hangi tedarikçiyle çalıştığınıza bağlıdır.

Ürün türleri: 700.000’den fazla ürünle toptan dropshippers listesinde 1.400’den fazla dropshipping

Şunlar için önerilir: Ücretsiz ile tartışmak zordur ve Toptan Satış Merkezi’ndeki listelere göz atmanın zararı yoktur, ancak biraz daha ayrımcı olmanız gerekir. Stoksuz satış sunan toptancıların bir kısmının, halka “toptan satış” fiyatlarıyla satış yapan perakendeciler olduğu ortaya çıktı – gerçek toptan satış fiyatları sunarken bir stoksuz satış tedarikçisinin yapacağı bir şey değil. Bu nedenle, listelenen gerçek toptan satış fırsatlarının bulunduğundan emin olsak da, durum tespiti konusunda biraz daha titiz olmak isteyebilirsiniz.

11. Modalist

modalyst-ana ekran

Modalyst , çevrimiçi mağazalar için otomatik bir satıcı dropshipping uygulamasıdır. Calvin Klein, Dolce & Gabbana gibi markaların ürünlerini ve alışveriş yapanların sevdiği daha tanınmış markaları sunması ile tanınır. Modalyst ayrıca her hedef kitle için bağımsız ve modaya uygun markaların derlenmiş bir listesini sunar. 

Platform, AliExpress Dropshipping ile resmi bir API ortaklığına sahiptir ve bir Google Chrome uzantısı aracılığıyla tek tıklamayla mağazanıza ekleyebileceğiniz milyonlarca yeni ürüne erişmenizi sağlar.

Konum ve nakliye seçenekleri: Modalyst, işletmeniz için doğru tedarikçiyi bulmak için harika bir yerdir, çünkü ücretsiz planı kapsamında yurt içi siparişleri altı ila sekiz gün arasında gönderebilen ABD’li tedarikçiler ve markalardan oluşan kendi pazarına sahiptir. İngiltere’deki stoksuz satış tedarikçileri ve Avustralya’daki stoksuz satış tedarikçileri de mevcuttur. İşletmeler, Güney Amerika ve Afrika’daki ülkeler hariç, dünya çapında 80’den fazla ülkeye gönderi yapabilir.

Ürün türleri: Genel, lüks ve modaya uygun markalara odaklanan. Modalyst ayrıca, stoksuz satış yapanların sonsuz bir ürün kataloğuna erişmesini sağlayan AliExpress Booster Programının bir parçasıdır. 

Şunlar için önerilir: Mağazalarına benzersiz veya yüksek biletli ürünler eklemek isteyen Shopify kullanıcıları. Modalyst Private Label Programını kullanarak kendi markanıza sahip ürünleri de satabilirsiniz. Pro planını seçerseniz, Modalyst’in sunduğu tüm seçkin markalardan ve tedarikçilerden yararlanabilirsiniz.

12. Spocket

spocket-ana-sayfa

Spocket , kullanıcıların çeşitli stoksuz satış tedarikçilerinden (AliExpress dahil) ürünleri Shopify mağazalarına hızlı ve kolay bir şekilde içe aktarmalarına olanak tanıyan bir Shopify stoksuz satış uygulamasıdır. Spocket uygulaması, sorunsuz sipariş işleme için Shopify mağazanızdan siparişleri otomatik olarak çeker. Hatta Shopify envanter seviyelerinizi otomatik olarak ayarlar, böylece müşterileriniz bir satın alma işlemi yaptığında ürünlerin stokta olduğundan emin olabilirsiniz. 

Konumlar ve nakliye bilgileri: Spocket, Vancouver, Kanada’da bulunur ve ABD, Avrupa, Avustralya ve Brezilya dahil olmak üzere dünyanın her yerindeki tedarikçilerle çalışır.

Ürün türleri: Spocket, giyim, mücevher, güzellik ürünleri, teknik aksesuarlar ve evcil hayvan ürünleri gibi çok çeşitli ürün kategorileri sunar. 

Şunlar için önerilir: Spocket, kullanıcı dostu bir arayüze ve çeşitli moda ve güzellik ürünleri sunmak isteyen ilk kez stoksuz satış yapanlar için harika olan sorunsuz bir satın alma deneyimine sahiptir. 

13. CJDropshipping

cj-dropshipping-ürün-arama

CJDropshipping , perakendecilerin stoksuz satış işlerini uygun bir şekilde ölçeklendirmelerini sağlayan bir pazar yeri ve toptan satıştan nakliyeciler listesidir. Ürünleri Shopify mağazanıza, normalde AliExpress’ten daha düşük bir fiyata, doğrudan 1688 ve Taobao pazar yerlerinden tedarik ederek kolayca içe aktarabilirsiniz. Ayrıca, diğer stoksuz satış uygulamalarının yanı sıra mağazanıza ekleyebileceğiniz  ücretsiz bir Shopify uygulamasıdır.

Konum ve nakliye seçenekleri: CJDropshipping, mağazanız için aynı gün işlemeyi yürütmek için ABD merkezli depoları kullanır. USPS, UPS, DHL ve FedEx ile çalışır. Çin’den gönderim yapıyorsanız, ürünleri ABD’ye yedi ila 12 gün içinde teslim edebilen CJPacket adlı kendi nakliye hattına sahiptir. 

Ürün türleri: 1668 ve Taobao pazar yerleri, Çin’deki bağımsız tasarımcılara ve küçük işletme sahiplerine ev sahipliği yapmaktadır. CJDropshipping aracılığıyla erişebileceğiniz yüz milyonlarca liste vardır ve ürünler ana ürünlerden bulması zor öğelere ve hatta sanal ürünlere kadar çeşitlilik gösterir.

CJDropshipping uygulamasında bir ürün yoksa, bir istekte bulunabilirsiniz ve CJDropshipping en iyi kaynağı bulduğunda ürünü listeleyecektir. 

Şunlar için önerilir: Ürün tedariği, sipariş işleme, sipariş karşılama ve Amerika Birleşik Devletleri’ne hızlı sevkiyat dahil olmak üzere stoksuz satışla ilgili her şey için tek durak noktası isteyen perakendeciler. 

14. Crov

crov-ürün-arama

CROV , perakendecileri, çok çeşitli endüstrileri kapsayan ABD’deki stoksuz satış toptancılarının incelenmiş bir listesinden geniş bir ürün yelpazesine bağlar. CROV’un benzersiz bir özelliği, satıcıların, işletmenizin benzersiz ihtiyaçlarına göre tedarikçi önerilerinde bulunmaya yardımcı olabilecek CROV’un profesyonel kaynak bulma ekibine ulaşabileceği ürün talep özelliğidir. 

Yer ve nakliye seçenekleri: Nakliye, 42 ülkede mevcuttur. Maliyetler, stoksuz satış için ürün tedarikçilerine ve dizindeki her ürün ayrıntıları sayfasında bulabileceğiniz gönderim yöntemlerine bağlıdır. CROV, yurt içi siparişleri daha hızlı sevk etmek için bir ABD deposuna sahiptir.

Ürün türleri: CROV, seçkin tedarikçilerden 20’den fazla farklı trend kategorisinde 35.000’den fazla ürün sunmaktadır.

 

Eğitim Serilerimiz İçin: http://digitalmarketmentoring.com/?aff=213

Bizi Youtube’dan takip ederek ayrıcalıklardan yararlanın: https://www.youtube.com/channel/UCAqk72WWxsIezQqJxEgMf1w

İnstagram Sayfalarımız:

https://www.instagram.com/ebayturkiyedropshipping/

https://www.instagram.com/fbturkiyedropshipping/

BU VİDEOLARA GÖZ ATIN:

Akın Yılmaz Dropshipping Canlı Serisi #12

Bir yanıt yazın