2022’de Satılacak Trend Olan 16 Çevrimiçi Ürün

E-ticarette başarılı olmak için üç şeye ihtiyacınız var: satılacak yüksek talep gören ürünler, bunları pazarlama becerileri ve başarılı olma dürtüsü.

1. Oyuncaklar

Küresel sipariş büyümesi (YY): %1.239

En iyi ülke: Kanada 🇨🇦

Şu anda trend olan ürünler listemizde ilk sırada oyuncaklar var. $ Değerinde 110.970.000.000 , küresel oyuncak pazarı 2021 yılının ilk yarısında patlayıcı arasında artırdı.

Ürün grupları arasında aksiyon figürleri, sanat ve el sanatları, yapı setleri, bebekler, oyunlar ve yapbozlar, bebek ve yürümeye başlayan çocuk oyuncakları, gençlik elektroniği, peluş oyuncaklar, minyatür araç kopyaları, keşif oyuncakları ve açık hava ve spor oyuncakları bulunur. Okuma oyuncakları ve uçan oyuncaklar da sırasıyla %294 ve %275’lik bir küresel sipariş büyümesi gördü.

trend ürün 2021, oyuncaklar

2. Ayakkabı

Küresel sipariş büyümesi (YY): %1,086

En iyi ülke: Kanada 🇨🇦

Ayakkabılar, 2021’in ilk yarısında en iyi performans gösteren ürünlerden biridir. Ayakkabılar, özellikle Noel indirimlerinden yararlanabileceğiniz tatil sezonunda, yılın herhangi bir zamanında satış yapmak için mükemmeldir. Ismarlama ayakkabılar satabilir, Nike veya Air Jordan gibi popüler markaları satabilir veya elbise ayakkabıları satabilirsiniz. 365,5 milyar dolarlık küresel pazar büyüklüğü ile çevrimiçi ayakkabı satmak için fırsat sıkıntısı yok.

ayakkabılar, 2021'in en iyi ürünü

3. Kalemler ve kurşun kalemler

Küresel sipariş büyümesi (YY): %540

En iyi ülke: Amerika Birleşik Devletleri 🇺🇸

Ürünlerde trend olan şeylerin yanında, son zamanlarda tükenmez kalemler ve kurşun kalemler ortaya çıktı. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, yeni ve yenilikçi çok amaçlı yazı gereçleri bu ürünlerin kapsamını genişletmede önemli bir rol oynadı. Üreticiler, stylus kalemler, farklı renkli mürekkepler ve çeşitli boyutlarda kurşun kalemler gibi yeni teklifler sunuyor.

trend olan kalem ürünlerinin resmi

21 milyar dolarlık bu sektörde dikkate alınması gereken birkaç pazar var :

  • Öğrenciler Süslü renkli kalemler ve tükenmez kalemler çocuklar ve öğrenciler arasında ilgi görüyor.
  • Sanatçılar Çok çeşitli farklı renk tonlarındaki ürünler, yaratıcıları cezbetmektedir.
  • Lüks. Üst düzey kalemlerde uzmanlaşan markalar, tasarımcı bitişleri ve görünümleri için yüksek gelirli grupları cezbetmektedir.
  • İşletmeler. İster uzaktan ister ofiste çalışsın, insanların yazacak bir şeye ihtiyacı vardır.

“Kalemler” arama terimi ayda 673,00 arama üretirken, ilgili terimler “dolma kalemler” ayda 201.000 arama getirir ve “parker kalemler” ayda 165.000 arama yapar. Ayrıca, “kalemler” ayda 550.000 arama, “mekanik kurşun kalemler” ve “prismacolor kurşun kalemler” gibi terimler sırasıyla 90.500 ve 74.000 aylık arama üretiyor.

4. Dekoratif şişeler

Küresel sipariş büyümesi (YY): %438

En iyi ülke: Birleşik Krallık 🇬🇧

Şimdi trend olan ürünler listesinde sıradaki dekoratif şişeler. Bu öğeler, evinize rustik bir hava katan dekor parçalarıdır. Herhangi bir ev tarzını tatmin etmek için vazolar, çömlekler ve kavanozlar gibi birçok farklı biçimde gelirler. Bir toptancıdan dekoratif şişeler satın alabilir, onları eski pazarlarda bulabilir veya geri dönüştürülmüş şişelerle kendin yap şişe el işleri yapabilir ve bunları çevrimiçi satabilirsiniz.

dekoratif şişelerin görüntüsü

Dekoratif şişelerinizi en çok satanlara dönüştürmek istiyorsanız, onları çevrimiçi satabileceğiniz birkaç yer var:

  1. Shopify’da oluşturulan kendi mağazanız aracılığıyla
  2. Amazon ve eBay gibi üçüncü taraf pazar yerleri
  3. Etsy ve Big Cartel gibi niş siteler
  4. Instagram ve Facebook gibi sosyal medya siteleri

Başka bir yol, bir Pinterest profili oluşturmak ve oraya ipuçları ve fotoğraflar göndermek olabilir. Pinterest kalabalığı, potansiyel müşterilerle bağlantı kurabilmeniz için DIY zanaat ve ev dekorasyonu içeriğiyle etkileşime girme eğilimindedir.

5. Matkaplar

Küresel sipariş büyümesi (YY): %371

En iyi ülke: Amerika Birleşik Devletleri 🇺🇸

Ev geliştirme, bir iş kurmak için her zaman yeşil kalan nişlerden biri olacak şekilde şekilleniyor. 2027 yılına kadar, ev geliştirme pazarının 1 trilyon doların üzerine çıkması bekleniyor .

Perakendeciler ayrıca matkaplar, öğütücüler ve testereler gibi elektrikli aletler de dahil olmak üzere bu niş içinde en trend ürünleri mağazalarında stokluyorlar. Sadece elektrikli matkap pazarının 2027 yılına kadar 13,6 milyar doları aşacağı tahmin ediliyor .

matkap resmi

Bu ürünü dikkate değer kılan şey, perakendecilere çok sayıda genişleme fırsatı sunmasıdır. Bir ev geliştirme mağazasında matkapların yanı sıra uç setleri, taşıma çantaları, pil paketleri ve diğer aksesuarları da satabilirsiniz.

6. Kesiciler

Küresel sipariş büyümesi (YY): %341

En iyi ülke: Amerika Birleşik Devletleri 🇺🇸

Son aylarda el aleti kesicilerinin satışlarında artan bir eğilim var. İnsanlar evde daha fazla zaman geçiriyor ve kendin yap ve ev geliştirme projelerine başlamak istiyor.

kesiciler resmi

“El aracı kesiciler” ayda yalnızca 1.300 arama üretirken, bir SEO stratejisiyle hedefleyebileceğiniz varyasyonlar da vardır:

  • Kesici pense: Ayda 27.100
  • Metal kesici alet: Ayda 12.100
  • Cıvata kesici: Ayda 74.000

Kitaplıkları ve rafları pazarlamak için ev geliştirme ve kendin yap ipuçları ve püf noktaları ile ürünlerinize geri bağlantı içeren bir blog oluşturabilirsiniz. Ardından, Facebook veya Google’daki blog trafiğinize yeniden hedefleme reklamları yayınlayın.

7. GPS navigasyon sistemleri

Küresel sipariş büyümesi (YOY): %323

En iyi ülke: Brezilya 🇧🇷

GPS navigasyon sistemleri, önemli bir büyüme yaşayan trend satış ürünleridir. Trend bazı zamanlarda diğerlerinden daha sıcak, ancak insanlar genellikle yıl boyunca GPS navigasyonu ve gadget aksesuarları ararlar. Pazar da çok büyük ve %11,3’lük bir bileşik yıllık büyüme oranı (CAGR) büyümesi bekleniyor .

Her Yerde Anahtar Kelimeler’e göre, “gps navigasyonu” terimi için arama hacmi ayda yaklaşık 3.600 arama alıyor. İnsanlar ayrıca ayda 1300 ve 480 arama alan “araba için gps navigasyon sistemi” ve “yerleşik araç navigasyon sistemleri” gibi değişken ifadeler arıyor.

arabada gps navigasyon

8. Sütyen

Küresel sipariş büyümesi (YOY): %306

En iyi ülke: Filipinler 🇵🇭

Sütyenler, tutarlı yüksek kar marjları ile trend olan çevrimiçi ürünlerden biridir . İç çamaşırı pazarı da çok büyük ve 2026 yılına kadar 57 milyar dolara ulaşması bekleniyor .

sütyen resmi

“Sutyen” terimi, bu trend ürünün hype’ını doğrulayarak ayda 1,5 milyon arama alıyor. Aşağıdaki gibi terimler için daha fazla fırsat vardır:

  • Büyük beden sütyenler: Ayda 49.500 arama
  • Pembe sütyen: Ayda 22.2000 arama
  • Askısız push-up sütyen: Ayda 33.100 arama
  • İndirimdeki sütyenler: Ayda 27.100 arama

Ayrıca, özel bir mağaza veya daha geniş bir iç çamaşırı mağazasında bir ürün koleksiyonu ile bu nişi birkaç yöne götürebilir veya ürünlerinizi birçok fitness alt nişinden birine pazarlayabilirsiniz. Markanızı nasıl konumlandırdığınıza bağlı olarak, pijama veya vücut bakımı gibi ilgili ürün sektörlerine yayılma fırsatı olabilir.

9. Motorlu taşıt parçaları

Küresel sipariş büyümesi (YY): %326

En iyi ülke: Fransa 🇫🇷

Son birkaç ayda, Shopify platformunda motorlu taşıt parçası satışlarının önemli ölçüde arttığını gördük. Bu yeni trend ürünler, dijital satışlar ve yedek parça hizmetleri büyüdükçe popüler olmaya devam ediyor. Otomotiv satış sonrası pazarının büyüklüğü 2020’de 390 milyar dolar olarak belirlendi ve 2028 yılına kadar yıllık %3,8 artması bekleniyor.

 motorlu taşıt parçalarının görüntüsü

Motorlu taşıt parçaları şunları içerir:

  • Lastikler
  • piller
  • Fren parçaları
  • filtreler
  • Vücut kısımları
  • Aydınlatma bileşenleri
  • tekerlekler
  • Egzoz bileşenleri
  • turboşarjlar

10. Ofis koltukları

Küresel sipariş büyümesi (YY): %304

En iyi ülke: Amerika Birleşik Devletleri 🇺🇸

En trend 10 ürünü tamamlayan ofis koltukları. Ev eşyaları bölümündeki diğer trend ürünlere benzer şekilde, son zamanlardaki evden çalışma trendi nedeniyle muhtemelen bir artış görüyoruz.

İyi ofis koltukları, insanların daha verimli ve üretken çalışmasına yardımcı olur. Kronik sırt ağrısını azaltabilir ve kötü sandalyelerden kaynaklanan kötü duruşla ilgili sağlık harcamalarını azaltabilirler.

en trend ürün, ofis koltuğu

11. Projektörler

Küresel sipariş büyümesi (YY): %294

En iyi ülke: Brezilya 🇧🇷

Projektörler, günümüzde birkaç yılda bir popüler hale gelen ve trend sıcakken inanılmaz karlar sağlayabilen rastgele en popüler ürünlerden biridir. Bu durumda, Anahtar Kelimeler Her Yerden gelen trend verilerine göre projektörler 2016 ve 2017’de ve yine 2019 ve 2020’de ün kazanma iddiasındaydı.

“Projektör” terimi için arama hacmi ayda yaklaşık 550.000 arama alıyor. İnsanlar ayrıca aramalarını türe göre daraltıyor ve “mini projektörler” ve “ev için projektör” gibi ifadeler ayda sırasıyla 135.000 ve 27.1000 arama alıyor. Bu en trend ürünler, projektör tipine ve aksesuarlarına göre farklı müşteri segmentlerini hedeflemeniz için size birçok fırsat sunar.

projektör görüntüsü

12. Mutfak havluları

Küresel sipariş büyümesi (YY): %282

En iyi ülke: Amerika Birleşik Devletleri 🇺🇸

Mutfak havluları 2021’in başında büyük bir büyüme gördü. Şu anda trend ürünler ve yakın zamanda bitecek gibi de görünmüyorlar. Son raporlara göre, küresel mutfak havlusu pazarının 2026 yılına kadar 20,9 milyar dolarlık bir değere ulaşması bekleniyor . Bu, kaçırmak isteyeceğiniz trend bir ürün değil. İnsanlar temiz, kuru elleri tespit etmek, sıcak mutfak eşyaları tutmak ve çok daha fazlasını yapmak için mutfak havlularını kullanabilir. Havlular ayrıca son derece dayanıklıdır ve tekrarlanan kullanımlara ve yıkamaya dayanabilir.

13. Dijital sanat eseri

Küresel sipariş büyümesi (YY): %260

En iyi ülke: Amerika Birleşik Devletleri 🇺🇸

Dijital sanat yıllardır konuşuluyor ve yaratılıyor, ancak pandemi sırasında gerçekten başarılı oldu. Ünlülerin onayladığı yeni dalga ve blok zinciri teknolojisine dayalı sanat eseri olan misli olmayan jetonlar (NFT’ler) etrafındaki vızıltı, 2021’de dijital sanat eserlerinin patlamasına neden oldu. Statista’dan alınan veriler, küresel çevrimiçi sanat pazarının değerinin 2024 yılına kadar 9,32 milyar dolara ulaşacağını gösteriyor .

En çok tanınan satış, Christie’s’de Everydays: The First 5000 Days adlı kolajını 69 milyon dolara satan Beeple olarak bilinen dijital sanatçı Mike Winkelmann’a ait.

NFT örneği

14. Kaş arttırıcılar

Küresel sipariş büyümesi (YY): %266

En iyi ülke: Birleşik Krallık 🇬🇧

Güzellik endüstrisinde satılacak en trend ürünleri mi arıyorsunuz? Kaş geliştiriciler, Shopify mağazalarında, Google’da ve AliExpress’te ilgide bir artış görüyor.

Anahtar Kelimeler Her Yerden elde edilen verilere göre, “kaş geliştirici” terimi ayda 3.600 arama alırken, uzun kuyruk varyantı “kaş geliştirici serum” Google’da ayda 1.300 arama alıyor.

kaş arttırıcı ürün

Her Yerde Anahtar Sözcükler ayrıca, “kaş geliştirici” için en iyi 20 YouTube videosunun ayda 778.400 kez görüntülendiğini gösteriyor. Kaş arttırıcılar, kalemler, kalemler ve fosforlu kalemler gibi diğer kaş makyajı ile el ele gider, bu da onu bir güzellik mağazasına eklemek ve farklı ürün paketleri oluşturmak için iyi bir ürün haline getirir.

15. Neon işaretleri

Küresel sipariş büyümesi (YY): %246

En iyi ülke: Amerika Birleşik Devletleri 🇺🇸

Neon tabelalar artık trend olan ürünler listesinin başında yer alıyor. Bu renkli ve eğlenceli aydınlatmalar, tüketicinin gözüne geri dönüyor. Günümüzde neon tabelalar, evler, düğünler, ofisler, restoranlar, barlar ve özel etkinlikler için mükemmel şekilde çalışan modern görünümleriyle el yapımı ve daha çevre dostudur.

neon tabela resmi

“Neon işaretleri” terimi için arama hacmi, ayda 301.000 arama alır. Her Yerde Anahtar Sözcüklerden elde edilen veriler, insanların belirli neon tabela türlerini aradığını gösteriyor:

  • Özel neon tabelalar: Ayda 90.500 arama
  • Oda için neon tabelalar: Ayda 22.200 arama yapan kişi
  • Bar neon tabelalar: Ayda 18.100 arama
  • Bira neon tabelaları: Ayda 18.100 arama
  • Ucuz neon tabelalar: Ayda 6.600 arama

16. Su şişeleri

Küresel sipariş büyümesi (YY): %235

En iyi ülke: Birleşik Krallık 🇬🇧

Küresel yeniden kullanılabilir su şişesi pazarı, 2020 itibariyle şimdiden 8,38 milyar ABD Doları değerindedir ve 2028 yılına kadar %4’lük bir CAGR ile büyümeye devam etmesi beklenmektedir. Her Yerde Anahtar Kelimeler’den gelen trend verileri aşağıdaki arama hacmini göstermektedir:

  • Su şişeleri: Ayda 673.000
  • Yalıtımlı su şişeleri: Ayda 33.100
  • Pipetli su şişeleri: Ayda 33.100
  • Yeniden kullanılabilir su şişeleri: Ayda 18.100

Yeniden kullanılamayan şişelerin çevreye yönelik artan tehditleri ve sağlıklı bir yaşam tarzına yönelen insanların artması bu eğilimi yönlendiriyor. Hedef kitlenizin sağlık konusunda daha bilinçli olması ve tek seferlik zararlı etkilerinin farkında olması muhtemeldir. şişeleri kullanın.

su şişesi trend ürünü 2021

Eğitim Serilerimiz İçin: http://digitalmarketmentoring.com/?aff=213

Bizi Youtube’dan takip ederek ayrıcalıklardan yararlanın: https://www.youtube.com/channel/UCAqk72WWxsIezQqJxEgMf1w

İnstagram Sayfalarımız:

https://www.instagram.com/ebayturkiyedropshipping/

https://www.instagram.com/fbturkiyedropshipping/

BU VİDEOLARA GÖZ ATIN:

EBAY EN ÇOK SATAN ÜRÜNÜ BULMA 🤑 / E-ticaret Nasıl kolay para kazanılır ebay dropshipping

Bir yanıt yazın