Cj Dropshipping Nedir? Nasıl Kullanılır? | Cj Dropshipping İle Kâr’ınızı Arttırın!!!

CJ Dropshipping , son yıllarda kendilerini genişleterek hızla önde gelen bir Çin dropshipping tedarikçisi haline geldi . Ayrıca, geniş ürün yelpazesi 400.000’den fazla parçadan oluşmaktadır . 

CJDropshipping’den Dropshipping’in Faydaları

Çok Çeşitli Ürünler 

Ürün çeşitliliği 

CJ Dropshipping, yüzlerce fabrika ve tedarikçi ile işbirliği yapmaktadır . Bu, olası tüm kategorilerden muazzam bir ürün yelpazesine sahip olduğunuz anlamına gelir. 

Tonlarca farklı tedarikçi ile aradığınız herhangi bir niş için ürünler bulabilirsiniz. Bu kadar geniş seçeneklerle çalışmak , rekabetinizi de büyük ölçüde düşürür . 

Ücretsiz ABD Depo Envanteri

ABD Depo Envanteri

CJDropshipping, alıcılarınıza ücretsiz olarak hızlı, güvenli ve güvenilir teslimat sağlamak için ABD depo yerine getirme merkezleri sunar ! Bu, dropshipping yaparken çok önemlidir ve büyük bir avantajdır. 

ABD içinden depolama ve nakliye ile harika ürünler ve inanılmaz rekabetçi fiyatlar elde edersiniz . Çin’den artık 30 günlük nakliye yok!

Ürünler, siparişleri aynı gün işleyebilmeleri için önceden stoklanmıştır. ABD depolarından USPS aracılığıyla 2-5 gün içinde gönderiyorlar . 

Güvenilir Müşteri Desteği 

Müşteri Desteği stoksuz satış

İyi hizmet almak her zaman bir endişe kaynağıdır. Kötü olduğunda, işinize gerçekten zarar verebilir ve sizin de iyi hizmet sunma becerinize müdahale edebilir. 

İyi olduğunda, harika! CJ Dropshipping, hızlı ve kolay üstün hizmetiyle tanınır. Onlar konum 24/7 ve üzerine 5 puan üzerinden mükemmel bir 4,9 puana sahip.

Birkaç Ürün – Bir Paket

ürün sepeti çevrimiçi satıcı

Bu bir sonraki bir cankurtaran! Bu güçlük yaygındır ve CJ Dropshipping bu baş ağrısını ortadan kaldırarak kendini aşmıştır. Bu kadar geniş bir ürün kataloğuna sahip bir tedarikçiden birden fazla ürün stoksuz satış yaparken , bir alıcının birden fazla ürün satın alması büyük bir rahatsızlıktır. 

Kullandığınız hemen hemen tüm tedarikçi sitelerinde bu, ürünlerin ayrı ayrı paketleneceği ve farklı zamanlarda gönderileceği anlamına gelir, bu da onların alıcınıza farklı günlerde ulaşmasına neden olur. 

CJ Dropshipping ile tüm ürünler aynı pakette gönderileceğinden bu artık sorun değil . Artık alıcılar için ayrı paketler ve farklı varış tarihleri ​​hakkında endişelenmenize gerek yok. 

İade Koşulları

iade politikası çevrimiçi mağaza

CJ Dropshipping’in hizmeti her yerde harika. Bu onların iade süreci söz konusu olduğunda da farklı değil . CJ Dropshipping , ürün alıcınıza hasarlı olarak ulaşırsa tam bir geri ödeme veya ürün değişimi teklif eder . 

Aynısı, belirtilen nakliye süresi içinde teslim alınmayan bir ürün için de yapılabilir. Ürün iadeleri için ödeme yapmak veya iade ücretlerini alıcıya ait olmak size kalmış. 

talep üzerine baskı

CJ Dropshiping’in sağladığı bu sonraki “özellik”, hayranların favorisidir. Talep üzerine baskı artıyor ve şimdi bunun için mükemmel bir siteye sahipsiniz. 

Sen olabilir özel tasarım ürünleri satan kendi ile dropshipping deposunda Printful baskı-on-demand çözümü . Binlerce yazdırılabilir ürün desteklenmektedir. Tasarımlarınızı hayata geçirin ve/veya alıcılarınıza tasarım çözümleri sunun . 

Mağazanız İçin Profesyonel Videolar ve Görseller  

Profesyonel Videolar Görüntüler

Son olarak, bilinen bir stoksuz satış sorununa bir başka mükemmel çözümümüz daha var. Bir stoksuz satış yapan olarak, kendi stoğunuz olmadığı için iyi videolar ve resimler elde etmek bazen zor olabilir. 

Mesajınızı hedef kitleye ulaştırmak için ürünlerinizin harika videolara ihtiyacı var. Ayrıca, harika ürün resimleri ve videoları size daha fazla satış getirir. CJDropshipping bunu sizin için yerine getirebilir. 

Ürün Bulma

Ürün Bulma stoksuz satış

Artık CJ Dropshipping ile dropshipping’in genel özelliklerini öğrendiğinize göre, bu süreçteki en önemli adımlardan birine geçelim . Dünya çapında 30 depo ile satılacak sıcak ürünler bulmak çok kolay . 

Ayrıca, her birinde bol miktarda ürün bulunan 13 kategoriden oluşan muazzam bir seçim, bir sonraki en çok satanlarınızı bulmanıza yardımcı olacaktır. Ek olarak, düşük fiyatlar büyük kar marjları sağlar ve rakiplerinizi geride bırakmanıza yardımcı olur. Bu üçünü bir araya getirin ve kendinize mükemmel bir tedarikçiniz var. 

Depolar 

stoksuz satış depoları

ABD’ye stoksuz satış yapıyorsanız, bir tedavi içindesiniz. ABD depoları sizin için ücretsizdir . Bu, hızlı sevkiyat süreleri sağlar. Başka ülkelere satış yapıyorsanız endişelenmeyin. 

CJ Dropshipping’in depo sunduğu ülkeler şunlardır: Çin, Tayland, Almanya, Avustralya, İngiltere, Kanada, İspanya, Yeni Zelanda, İtalya, Şili, Endonezya, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Uganda, Romanya, Pakistan, Japonya, Meksika, Hindistan, Brezilya , Rusya, Singapur, Malezya, Vietnam, Filipinler, Laos, Kamboçya, Suudi Arabistan ve BAE. 

Kısacası, kime ve nereye satış yaparsanız yapın, güvence altındasınız . 

Fiyat:% s

fiyatlar online alışveriş

Çinli tedarikçilerden düşük fiyatlar bekleniyor , ancak CJ Dropshipping klasik Çinli tedarikçiniz olmadığı için insanlar genellikle bunu unutuyor. Harika fiyatları, AliExpress veya Çin markalarına geri dönmüş gibi hissetmenizi sağlar. 

CJ Dropshipping ile paranızın karşılığını ve çok daha fazlasını alırsınız. Onların özellikleri ve çepeçevre hizmetler Çinli tedarikçilerin listesinin en üstündeki asmak. 

Ürün Çeşitleri 

ürün türleri çevrimiçi mağaza

Ürünlere gelince, sadece garantili iyi fırsatlar değil , böylesine büyük bir katalogdan ürün seçmek de büyük bir avantaj . Bilgisayar ve ofis, çanta ve ayakkabı, mücevher ve saat, sağlık ve güzellik, ev ve bahçe ve aralarından seçim yapabileceğiniz 8 kategori daha. 

Her kategoriden ürünlerle dolu bir genel mağazanız veya 8 kategoriden sadece 1’inden bir sürü ürün içeren bir niş mağazanız olabilir . Aradığınız her ne ise, büyük ihtimalle onu CJ Dropshipping’de bulacaksınız. 

Eğitim Serilerimiz İçin: http://digitalmarketmentoring.com/?aff=213

Bizi Youtube’dan takip ederek ayrıcalıklardan yararlanın: https://www.youtube.com/channel/UCAqk72WWxsIezQqJxEgMf1w

İnstagram Sayfalarımız:

https://www.instagram.com/ebayturkiyedropshipping/

https://www.instagram.com/fbturkiyedropshipping/

BU VİDEOLARA GÖZ ATIN:

Dropshipping Hayat Kurtaran Extensionlar 💥 Ebay Dropshipping Cj Dropshipping 10 Harika Yazılım

Bir yanıt yazın