Daha Az Çalışın, Daha Çok Kazanın: 11 Pasif Gelir Fikri

Talep üzerine baskı mağazası oluşturun

Ön yatırım (zaman): 🕒🕒🕒

Ön yatırım (para): 💸

Pasif gelir potansiyeli: 💰💰💰

Bir sanatçı, tasarımcı veya girişimciyseniz, talep üzerine baskı karlı bir pasif gelir fikri olabilir ve yaratıcılığınızdan para kazanabilirsiniz. Tişörtler, posterler, sırt çantaları veya kitaplar gibi beyaz etiketli ürünleri özelleştirmek için tedarikçilerle çalışmayı ve bunları sipariş bazında satmayı içerir. 

Dropshipping’e benzer şekilde, yalnızca ürünü sattıktan sonra ödeme yaparsınız . Toplu olarak satın alma veya envanter gerekli değildir. Talep üzerine baskı mağazaları iyi bir pasif gelir akışıdır çünkü:

  • Ürünleri hızlı bir şekilde oluşturabilir ve dakikalar içinde satışa sunabilirsiniz.
  • Nakliye ve teslimat, tedarikçiniz tarafından halledilir
  • Mağazanız kurulduktan sonra birçok pazarlama ve satış sürecini otomatik hale getirebilirsiniz.

Dijital ürünler satmak

Ön yatırım (zaman): 🕒🕒

Ön yatırım (para): 💸💸

Pasif gelir potansiyeli: 💰💰💰💰

Dijital ürünler, tüketicilerin fiziksel olarak dokunamayacakları medya varlıkları veya parçalarıdır. Bunlar, Kindle kitapları, şablonlar, eklentiler veya PDF’ler gibi indirilebilir veya aktarılabilir dosyaları içerir. 

Dijital ürünler, yüksek kar marjlarına sahip oldukları için harika pasif gelir kaynaklarıdır. Varlığı yalnızca bir kez yapmanız gerekir ve onu tekrar tekrar çevrimiçi satabilirsiniz. Depolama veya envanter gerekmez. 

Amazon Kindle İle Çevrimiçi Dijital Ürünler Satın

https://digitalmarketmentoring.com/kurslar/amazon-lcb-ikinci-el-kitap/

Çevrimiçi kurslar öğretin

Ön yatırım (zaman): 🕒🕒🕒🕒

Ön yatırım (para): 💸

Pasif gelir potansiyeli: 💰💰💰

Eğitimcilerin çevrimiçi kurs satması her zamankinden daha kolay. İster pazarlama, ister illüstrasyon veya girişimcilik olsun, kurslar oluşturabilir ve birkaç sınırlama ile satış yapmaya başlayabilirsiniz. Dijital ürünlere benzer şekilde, herhangi bir envanter veya stok tutmadan tekrar tekrar çevrimiçi kurslar satabilirsiniz. 

Çevrimiçi öğretim, zaman içinde bazı ön yatırım gerektirir. Kursunuzun ana hatlarını çizmeniz, kaydetmeniz ve öğrencilerin yanından ayrılmaması için şablonlar gibi indirilebilir varlıklar oluşturmanız gerekir. 

Blogger ol

Ön yatırım (zaman): 🕒🕒🕒🕒

Ön yatırım (para): 💸

Pasif gelir potansiyeli: 💰💰💰

Bir blog başlatmak zorlu bir girişim olabilir, ancak bloglama iş modeli yalnızca pasif bir gelir akışı olarak daha başarılı hale geliyor. İnternetten para kazanmak için artık internet ünlüsü olmanıza gerek yok. Tek yapmanız gereken kişilerinizi bir veya iki platformda bulmak ve ardından onları web sitenize göndermek. 

Bir blog oluşturmak biraz zaman alır. Ancak kaliteli içerik oluşturur ve bunu platformlarınız aracılığıyla tanıtırsanız, para kazanmaya yetecek kadar büyük bir kitle oluşturacaksınız. 

Blog yazarak pasif gelir elde edebilirsiniz:

  • Bağlı kuruluş ürünleri satmak
  • Sponsorlu gönderiler oluşturma
  • Kendi ürünlerini satmak 
  • Google AdSense üzerinden reklam yayınlama

el yapımı ürünler satmak

Ön yatırım (zaman): 🕒🕒🕒

Ön yatırım (para): 💸💸💸

Pasif gelir potansiyeli: 💰💰💰💰

İnternette bir şeyler satmak için daha iyi bir zaman olmamıştı. Bitmesiyle birlikte 4,6 milyarın kişi bugün internete bağlı, online bir iş kurmak ve ölçek fırsatı büyük. 

ETSY İle El yapımı ürünlerinizi Satın.

https://digitalmarketmentoring.com/kurslar/etsy-ile-e-ticareti-yeniden-kesfedin/

Bağlı kuruluş pazarlama işi yürütün

Ön yatırım (zaman): 🕒🕒🕒🕒

Ön yatırım (para): 💸

Pasif gelir potansiyeli: 💰💰💰

Bağlı kuruluş pazarlaması , bir kitleye bir ürün veya hizmet önermeyi içerir. Bu harika bir pasif gelir kaynağıdır çünkü birisi tavsiye bağlantınızı tavsiye edilen ürün veya hizmeti satın almak için kullandığında bir komisyon kazanırsınız.

Aynı zamanda büyüyen bir sektör. Statista, bağlı kuruluş pazarlama endüstrisinin 2020 yılına kadar 8,2 milyar dolara ulaşacağını tahmin ediyor . Çevrimiçi girişimciler, birkaç temel nedenden dolayı bağlı kuruluş pazarlamacıları haline geliyor:

  • Yürütmek kolaydır. Siz sadece işin pazarlama tarafını halledin. Marka ürünler geliştirecek ve siparişleri yerine getirecektir. 
  • Düşük risklidir. Bir ortaklık programına katılmanın hiçbir maliyeti yoktur. Önceden herhangi bir finansal yatırım yapmadan yerleşik karları satabilirsiniz. Daha fazla insanın bağlantılarınızı tıklaması için trafik kaynakları oluşturmaya zaman ayırmanız gerekecek. Bu kurulduktan sonra, komisyonlar aracılığıyla nispeten pasif gelir elde edebilirsiniz. 
  • Ölçeklenebilir. Bağlı kuruluş pazarlamacıları genellikle fazladan yardım almazlar. Geçmiş çalışmalarınız arka planda para kazanırken, yeni ürünleri bir kitleye tanıtabilir ve kampanyalar oluşturabilirsiniz. 

Çevrimiçi stok fotoğraf satmak

Ön yatırım (zaman): 🕒🕒🕒🕒

Ön yatırım (para): 💸💸💸

Pasif gelir potansiyeli: 💰💰

Fotoğrafçılık gibi hizmet tabanlı bir iş yürütmenin en büyük dezavantajlarından biri, zamanınız için ödeme almanızdır. Fotoğraftan para kazanmak için mutlaka bir etkinlikte ya da fotoğraf çekiminde olmalısınız ki bu iş cinayet işliyor olsanız bile bir süre sonra yorucu olabiliyor. 

Tam zamanlı bir fotoğrafçıysanız veya iyi bir kameranız varsa, çevrimiçi fotoğraf satarak ekstra bir gelir akışı oluşturabilirsiniz. Pexels, Shutterstock ve diğer çevrimiçi medya evleri gibi stok fotoğraf siteleri, yüksek kaliteli fotoğraflar ve videolar için ödeme yapacak. 

Shutterstock web sitesi

Instagram etkileyicisi olun

Ön yatırım (zaman): 🕒🕒🕒🕒

Ön yatırım (para): 💸

Pasif gelir potansiyeli: 💰💰💰

1 milyon dolar : Dwayne “The Rock” ‘Johnson, Instagram gönderisi başına bu kadar kazanıyor. Abs veya 200 milyondan fazla sosyal medya takipçiniz olmasa da, etkileyici olarak Instagram’da pasif gelir elde edebilirsiniz.

Bir Instagram etkileyicisi (başka birinin satın alma kararlarını etkileyebilecek biri) olmak için, benzer konulardan hoşlanan insanlardan oluşan bir topluluk oluşturmanız gerekir. 

Bir çizgi roman hayranı mısınız? Bir Instagram hesabı oluşturabilir ve en son Marvel ve DC şovları hakkında tutarlı bir şekilde paylaşım yapmaya başlayabilirsiniz. Aynı şey spor, tüplü dalış, ev dekorasyonu ve hatta genel kültürle ilgileniyorsanız da geçerlidir. 

Kiralık bir mülk satın alın

Ön yatırım (zaman): 🕒🕒🕒

Ön yatırım (para): 💸💸💸💸

Pasif gelir potansiyeli: 💰💰💰

Gayrimenkul yatırımı, uzun vadeli servet inşa etmenin en eski yollarından biridir. 

Yeterli paranız varsa, apartman binaları veya başka bir tür gayrimenkul satın alabilir ve kiralayabilirsiniz. Ancak ev sahibi olma işi oldukça aktif olduğundan, kiracıları yönetmek ve aylık ödemeleri veya kiraları toplamak için mülk yöneticileri kiralayabilirsiniz. 

Borsaya yatırım yapın

Ön yatırım (zaman): 🕒🕒🕒

Ön yatırım (para): 💸💸💸

Pasif gelir potansiyeli: 💰💰💰

Borsa, dik bir öğrenme eğrisine sahip olsa ve kafa karıştırıcı olabilse de, kalıcı servet inşa etmenin harika bir yoludur. Çoğu insanın hisse senedi yatırımlarında yaptığı yaygın bir hata, uzun oyunu oynamak yerine kısa vadeli düşünmektir. 

borsa grafiği

Hisse senetlerine yatırım yapmanın amacı portföyünüzü çeşitlendirmek ve riski azaltmaktır. Bunu, zaman içinde size yavaş yavaş gelir sağlayan borsada işlem gören fonlara (ETF’ler) ve yüksek temettü hisselerine yatırım yaparak yapabilirsiniz. Borsaya yatırım yapmaya başlamak için bir aracı kurum hesabı açmanız ve buna fon sağlamanız gerekir. 

Eğitim Serilerimiz İçin: http://digitalmarketmentoring.com/?aff=213

Bizi Youtube’dan takip ederek ayrıcalıklardan yararlanın: https://www.youtube.com/channel/UCAqk72WWxsIezQqJxEgMf1w

İnstagram Sayfalarımız:

https://www.instagram.com/ebayturkiyedropshipping/

https://www.instagram.com/fbturkiyedropshipping/

BU VİDEOLARA GÖZ ATIN:

Ebay Dropshipping Amazon Fba Print on Demand ile Simdi Sende Kazan #shorts

İnsanlar Neden Ebay Amazon Shopify Dropshipping’den Milyoner Oluyor . Nasil mi ?

Bir yanıt yazın