Dropshipping için bir ürün seçerken yaygın hatalar | 2022’de Dropshipping

Dropship için bir ürün seçerken bazı hatalar yapmanız neredeyse kaçınılmazdır. Sorun değil, hatalar e-ticaret dünyasında öğrenmemize ve gelişmemize yardımcı olur.

Ancak, diğer insanların hatalarından öğrenebilirsiniz. Burada, insanların stoksuz satış için bir ürün seçerken yaptıkları ve kaçınabileceğiniz birkaç yaygın hata var.

Hata 1: Markalı/tasarım ürünü seçmek

Pek çok insan, tanınmış, rağbet gören ve pahalı oldukları için büyük markaları satmanın çevrimiçi olarak çok para kazanabileceğini varsayıyor.

Ancak gerçek şu ki, markalı/tasarımlı ürünler çok düşük kar marjlarına sahiptir ve bu da onları stoksuz satış yapanlar için kötü bir seçenek haline getirir.

Büyük bir perakende mağazasının satın alma gücüne sahip değilseniz, büyük markalardan uzak durmak en iyisidir. Jenerik ürünlerle kalın veya özel etiketlemeyi düşünün .

Hata #2: Taklit ürünleri seçmek

Sahte veya taklit ürünler satmak cazip gelebilir çünkü ne yazık ki onlar için bir pazar var.

Ancak, bu kötü bir fikirdir ve sahte ürünler satmaktan iyi ve gerçekten uzak durmalısınız. Bunu yapmak, sizi ciddi yasal belaya sokabilir ve stoksuz satış işinizi en başından tehlikeye atabilir.

Size markalı denilen ürünleri gerçek olamayacak kadar iyi görünen fiyatlarla sunan tedarikçilere karşı daima dikkatli olmalısınız. Takma versiyon olma ihtimalleri var.

Hata #3: Rakip bir ürün seçmek

Bu, yeni başlayan dropshipper’lar tarafından yapılan yaygın bir hatadır. Genelde böyle çalışır: İnternette satacak harika bir ürün bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Diğer birçok insan Amazon ve eBay’de satıyor. Tüm en çok satan ve sıcak ürün listelerinde. Her şey sosyal medyada.

Bir kazanan olmalısın, değil mi? Yanlış!

Rekabet gücü yüksek ürünleri satmak bir hatadır. Aynı ürünü satan 20 kişiyle rekabet etmek zorunda kalırsanız, pazar payınızın küçük olacağı ve sizi ne pahasına olursa olsun kaçınmak istediğiniz fiyat rekabetine zorlayabileceği anlamına gelir .

Dropshipping fikir stratejisi: Harika bir ürün nasıl seçilir

Yani e-ticaret işinizi başarıya hazırlayacak harika stoksuz satış ürünleri bulma konusunda ciddi misiniz? Doğru yere geldiniz.

İyi bir stoksuz satış ürünü seçmek araştırma, planlama ve strateji ile ilgilidir. Burada size , yıllar içinde birçok başarılı stoksuz satış işini başlatmaya yardımcı olan denenmiş ve gerçek yöntemleri kullanarak, en çok satanların çevrimiçi satmak için sıcak ürünleri nasıl bulduğunu göstereceğiz .

İlham almaya hazırlanın.

Ürün fikirleri için beyin fırtınası yapın

Bu adım aşırı basit görünebilir, ancak önemlidir. Dropship ürün fikirleri rastgele düşüncelerle başlar: “Bunun internette satılıp satılamayacağını merak ediyorum…”

Bu düşünceleri kullanmak ve yazmak istiyorsunuz. Bazen bu fikirler, bir ürünün çözmenize yardımcı olabileceği hayatınızdaki sorunlardan gelebilir. Bazen başkalarıyla etkileşimlerden gelirler.

Harika bir stoksuz satış ürünü seçmenin ilk adımı, oturup kafanızda dolaşan tüm potansiyel ürün fikirleri hakkında beyin fırtınası yapmaktır. Dropshipping cilt bakım ürünleri olabilir mi? Elektronik? Evcil Hayvan malzemeleri? 

İlk başta saçma görünseler bile, onları yazın. Uygun stoksuz satış iş fikirlerine dönüşebilirler.

Ayrıca Amazon, eBay, Etsy ve AliExpress gibi popüler çevrimiçi pazarlarda nelerin satıldığını da bilmelisiniz, çünkü bu size neyin trend olduğu hakkında bir fikir verecektir.

İlham almak için başarılı e-ticaret mağazalarını kontrol edin

Neyin stoksuz satılacağına karar vermeye çalışırken, işin en iyilerinden bir şeyler öğrenmenize yardımcı olur. Başarılı e-ticaret mağazalarına bakın ve ne sattıklarını görün.

Listelerini, ürün fotoğraflarını ve satış kopyalarını nasıl düzenlediklerini not alın. Ürün fikirleri oluşturmanıza yardımcı olabilecek tüm ilham kaynaklarıdır. Ayrıca, çevrimiçi mağazanızın nasıl görünebileceğini ve hissedebileceğini görselleştirmenize yardımcı olur.

Büyük markalar için çevrimiçi mağazalara ve küçük stoksuz satış mağazalarına bakın, böylece işletmelerin benimsediği farklı yaklaşımları görebilirsiniz.

Bir stoksuz satış ürününe karar vermenize yardımcı olabilecek birkaç başarılı e-ticaret mağazası örneği:

Perakende satış fiyatını ve rekabeti araştırın

  • Perakende fiyat araştırması Bunu yapmanın en kolay yolu, ürün fikirlerinizin her birini eBay ve Amazon’da aramaktır. Ürününüzün ve benzeri ürünlerin ne kadara satıldığını not edin. Fiyatlar çok değişkenlik gösterebilir. Perakende fiyatı 15 ila 200 dolar arasında tatlı bir noktaya mı geliyor? Tedarikçilerle iletişime geçene kadar potansiyel kar marjınızın ne olduğunu bilemezsiniz, ancak Çin merkezli birçok tedarikçinin ürünlerini listelediği Alibaba ve AliExpress gibi web sitelerinde benzer ürünlere bakarak bir fikir edinebilirsiniz.
  • Bu süreç, ürününüzün veya benzer ürünlerin satıcı sayısını çevrimiçi olarak araştırmayı içerir. Bu önemlidir, çünkü özellikle yeni başladığınızda doymuş bir pazarda satış yapmak istemezsiniz. Ürününüzü eBay ve Amazon’da arayarak başlayın ve farklı satıcıları not alarak listelerde gezinin. Amazon’da, sayfanın solunda satıcıların bir listesini görebilirsiniz (yukarıdaki resme bakın). 15 veya daha fazla köklü satıcıyla karşı karşıyaysanız, farklı bir ürün düşünmek isteyebilirsiniz.

2021 için 20 sıcak stoksuz satış ürünü fikri

  • Akıllı saatler
  • Ahşap Saatler
  • Müslin Battaniye
  • Diş Beyazlatma Kitleri
  • Direnç bantları
  • Bebek Taşıyıcı
  • güler yüzlü blender
  • Organik Çay
  • dikişsiz iç çamaşırı
  • Yaşlanma önleyici krem
  • Baskılı Çorap
  • Su geçirmez çanta
  • Yalıtımlı Şişeler
  • Matcha
  • Spor sütyen
  • Ukulele
  • Bez Çantalar
  • Kaligrafi Kalemleri
  • Yapay çiçekler
  • Çocuk Çadırı

Eğitim Serilerimiz İçin: http://digitalmarketmentoring.com/?aff=213

Bizi Youtube’dan takip ederek ayrıcalıklardan yararlanın: https://www.youtube.com/channel/UCAqk72WWxsIezQqJxEgMf1w

İnstagram Sayfalarımız:

https://www.instagram.com/ebayturkiyedropshipping/

https://www.instagram.com/fbturkiyedropshipping/

BU VİDEOLARA GÖZ ATIN:

Metaverse Dropshipping! | Wallmart’ın Yeni Satış Sistemini İnceliyoruz

Bir yanıt yazın