Evden Para Kazanmanın 11 Yolu | 2021’DE ONLİNE OLARAK KAZANIN

Dropshipping:

Geçen yıl, dünya çapındaki pek çok trend, on yıllık bir hızlanma yaşadı. Böyle bir eğilim e-ticaretin yükselişiydi. Bir e-ticaret işletmesi yürütmenin birkaç yolu vardır , bunlardan bazıları çok sayıda envanter taşıma ve tutma ihtiyacının minimum düzeyde olmasını sağlar.

Stoksuz satışa girin Dropshipping, sattığınız ürünleri stokta tutmadığınız bir iş modelidir. Bunun yerine, bir müşteri mağazanızdan bir şey satın aldığında, siparişi sizin için üçüncü bir taraf yerine getirir ve gönderir. Düşük başlangıç ​​maliyetleri düşük olduğundan, hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için çevrimiçi para kazanmanın giderek daha popüler bir yolu. 

Eğitimlerimiz vasıtasıyla sizde kendi dropshipping mağazanızı kurup dolar kazanmaya başlayabilirsiniz. İncelemek isterseniz: https://digitalmarketmentoring.com/?aff=213

Talep üzerine baskı:

Talep üzerine baskı, satıcıların beyaz etiketli ürünleri kendi tasarımlarıyla özelleştirmelerine ve bunları yalnızca bir müşteri satın aldıktan sonra satmalarına olanak tanıyarak envanter tutma ihtiyacını ortadan kaldırır (bu, onu bir stoksuz satış alt kümesi yapar). Bir müşteri sipariş verdiğinde, bir talep üzerine baskı şirketi tasarımınızı ürüne ekleyecek, siparişi yerine getirecek ve müşteriye gönderecektir.

Stoksuz satışa göre talep üzerine baskı tekliflerinin en önemli avantajı, ürünlerinizin estetiği üzerinde kontrol sahibi olmanızdır 

Özel ürünler:

Yukarıdaki seçenekler, pahalı envantere bağlı kalmama rahatlığıyla birlikte gelirken, bazı sınırlamalara sahiptir – esas olarak, sattığınız ürün üzerinde tam kontrole sahip olmamanızdır. El ile ürün yapmak mücevher markaları, moda markaları ve ev dekorasyonu markaları arasında popülerdir. Ürünlerinizin ürün geliştirme ve kalitesi üzerinde size tam kontrol sağlar. Tek dezavantajları: (1) zaman alıcı olabilir ve (2) ölçeklendirmek zor olabilir. Ürünleri elle yapmakla ilgili maliyetler, malzeme maliyeti, bitmiş ürünlerinizin depolanması ve işçiliktir. 

Etsy’de satış yapın:

Etsy’den Amazon’a kadar her çevrimiçi pazar yeri, paylaşılan bir dizi avantaj ve dezavantaj sunar. Bunun tersi, onların alışveriş yapan ağına erişiminizin olmasıdır. İnsanlar bir şey satın almaları gerektiğinde bu sitelere düzenli olarak göz atar, bu nedenle mağaza açmak onlarla orada buluşmanızı sağlar.

Amazon’da satış yapın:

Amazon, yeni e-ticaret girişimcilerini kucaklayan bir pazar haline geldi. Bir hesaba kaydolmak birkaç dakika ve bir ürün listelemesini yayınlamak birkaç dakika daha sürer. 

Platformun çok büyük bir kitlesi var, küresel bir pazar yeri ve ürün keşfi ve araştırması için gidilecek bir yer. Liste optimizasyonu, ürünlerinizin bulunmasına ve yeni fırsatların kilidini açmasına yardımcı olabilir. Amazon’un uygulama içi promosyonları, yüksek oranda hedeflenen kitleler için markanızın görünürlüğünü artırabilir. 

Dijital ürünler:

Dijital ürünler , satabileceğiniz herhangi bir ürünün en iyi marjlarından bazılarını taşır. Ön geliştirme maliyetleri yüksek olabilir, ancak dijital ürünleri satmanın değişken maliyetleri nispeten düşüktür. Medya veya yazılım yapıldıktan sonra müşterilere teslim etmek çok pahalı değildir.

Sosyal Medya:

Medya çok geniş bir terimdir, ancak piyasada müzik , video, dijital sanat, ücretli haber bülteni, dergi veya podcast satmak için bir içerik oluşturucuysanız mevcut en iyi tanım .

Medya, dijital ürünlerle yakından ilişkili görünüyor, ancak medyadaki fark, yaratıcı girişimlere yönelik olma eğiliminde olmasıdır – örneğin, ücretli bir haber bülteni aboneliği başlatan bir yazar veya çevrimiçi sanat satmayı öğrenen bir sanatçı .

Blog Yazma:

Muhtemelen hayatınızın bir noktasında bir iş blogu okumuşsunuzdur. İşletmeler bilgi ve öngörüleri paylaşmak, bir kitle oluşturmak ve daha fazla potansiyel müşteri ve satış elde etmek için blog yazmayı kullanır. Blog yazmanın, bir sektörde düşünce liderliği oluşturma ve bir marka için arama motoru görünürlüğünü iyileştirme gibi sonsuz faydaları vardır.

Çevrimiçi para kazanmak için blog yazmak, büyük işletmelerin ve yan uğraşların ötesine geçti. Artık herkes harika içerikler ortaya koyarak bir kitle oluşturabilir ve bloglarından çok para kazanabilir. Blog yazarları, bir şirket blogundan bilgi almak yerine hedeflenen kitleye hitap eden kişisel bir yaklaşım benimseme eğilimindedir. 

Çevrimiçi kurslar ve atölyeler:

Gerçekten harika bir çevrimiçi kurs oluşturmak zordur. Belirli bir konunun içini ve dışını bilmeniz ve ardından bu bilgiyi kodlama ve müşteriler için en iyi tavsiyenizi yazma veya kaydetme becerisine (ve adanmışlığa) sahip olmanız gerekir. Ve tabii ki, kurs bir kez yapıldıktan sonra başarılı bir şekilde pazarlamanız gerekir – çoğu zaman hepsinin en zor kısmı.

Serbest hizmetler (Freelancer):

Giderek daha popüler hale gelen bir ev işi fikri , müşterilere çevrimiçi olarak serbest hizmetler sunmaktır. Serbest yazı , grafik tasarım, veri girişi, dijital pazarlama — bir çevrimiçi işletmenin kiralayacağı hemen hemen her rol, serbest çalışan bir hizmet olarak uygulanabilir.

Eğitim Setlerimiz İçin : https://digitalmarketmentoring.com/?aff=213

Bizi Youtube’dan Takip Ederek Para Kazanmayı Öğrenin: https://www.youtube.com/channel/UCAqk72WWxsIezQqJxEgMf1w

Bir yanıt yazın