İngiltere’den ABD’ye: Amerikan Pazar Yerlerinde Etkili Satış Nasıl Yapılır?

Markalar ve perakendeciler, Brexit ve COVID-19’un ardından e-ticaret seçeneklerini gözden geçirip değerlendirirken, bir pazar özellikle kazançlı çıkıyor: ABD. 

ABD’deki tüketiciler uzun süredir pazar yerlerinde geziniyor ve alışveriş yapıyorlar. Ancak pandemi tarafından teşvik edilen e-ticaretin hızlanması, Amazon’un 309 milyar dolara ulaşması ve eBay’in 2020’de 38 milyar doların üzerine çıkmasıyla daha da fazla satış rekoru getirdi . Wayfair ve Kroger gibi daha küçük çevrimiçi perakendeciler, her biri 11 milyar dolardan fazla satışla , ayrıca rekor satın alma faaliyeti gördü. Ve çevrimiçi alışveriş hevesi durma belirtisi göstermiyor. 2024 yılına kadar, e-ticaret işlemlerinin tüm ABD perakende harcamalarının %20,6’sını kapsayacağı tahmin ediliyor . 

Sınırların Ötesinde Alıcılar Kazanmak

Birleşik Krallık’taki tüccarlar bu satış etkinliğinin ne kadarına erişebilir? Cevap sizi şaşırtabilir. Uluslararası Ticaret Bakanlığı’na göre , ABD’li tüketiciler çevrimiçi olarak Birleşik Krallık mal ve hizmetlerine yılda 12,5 milyar sterlin harcıyor. 

Dünyanın başka yerlerinde olduğu gibi, ABD’li tüketicilerin alışveriş ve satın alma alışkanlıkları geçen yıl önemli ölçüde etkilendi. Çoğu şimdi her zamankinden daha fazla çevrimiçi zaman harcıyor. ABD’de 1000 müşteriyle yakın zamanda yapılan bir anket, %91’inin aynı veya daha fazla zamanı Amazon’da alışveriş yaparak geçirdiğini ve %88’inin aynı veya daha fazla zamanı diğer pazarlarda (eBay, Walmart, Target veya diğerleri) alışveriş yaparak geçirdiğini buldu. 

Uluslararası alışveriş yapan çevrimiçi tüketicilerin yüzdesinin artmasıyla birlikte , daha az alıcı, farklı bir menşe ülkesini başarılı bir satışın önünde bir engel olarak algılıyor.

Tüm bu trendler bir araya geldiğinde tek bir anlama geliyor: fırsat. Satışlarınızı artırmaya ve ürünlerinizi milyonlarca yeni tüketiciye sunmaya hazırsanız, şimdi ABD’ye satış yapmayı düşünmenin tam zamanı.

Şeytanı Ayrıntılardan Çıkarmak 

Bununla birlikte, karlı fırsatlar sizi çağırsa ve işinizi büyütmek için koşullar uygun olsa bile, sınır ötesi satışın günlük gerçekliği … karmaşık olabilir. Görevlerden vergilere, siparişlerden müşteri hizmetlerine ve daha fazlasına kadar satıcılar, karmaşık bir düzenleme ve sorumluluklar dünyasında uzaktan gezinmelidir. Neyse ki, artık her şeyi tek başınıza yönetmeniz gerekmiyor. Birçok pazar yeri, denizaşırı satıcılardan artan kâr fırsatlarının farkındadır ve sınır ötesi ticaretin çok yönlü işlevleri için hızlı başlatma ve sürekli destek için kolaylaştırılmış süreçler sağlayarak yanıt vermiştir. 

Bir Başlangıç ​​Noktası Seçme

ABD’de en yüksek satış ve isim bilinirliğine sahip pazar yerleri arasında Amazon, Walmart ve eBay yer alıyor.

Amazon

Amazon, ABD’deki çevrimiçi alışveriş yapanlar için en iyi yer olduğundan, görünürlük elde etmek için reklam vermeniz gerekir. Uzmanlaşmış pazar yeri yönetimi hizmetleri, reklam harcamalarından elde edilen geliri (ROAS) ve yıldan yıla büyümeyi daha da önemli ölçüde artırmanıza yardımcı olabilir .

Amazon müşterileri, hızlı ve acısız bir şekilde teslim almayı bekler, bu nedenle ürünlerinizin zamanında teslimatı için bir plan yapın. Ürünleri doğrudan ABD’deki müşterilere gönderin veya ürünlerinizi , Amazon çalışanlarının ürünü sizin için seçip paketleyeceği ve göndereceği bir Amazon lojistik merkezine gönderin.

Walmart

Halihazırda büyük ve hızla genişleyen bir site olan Walmart Marketplace, dünyanın her yerinden üçüncü taraf satıcılara açıktır.

Bununla birlikte, Walmart satıcılarını yakından takip eder – bu, seçilenler için daha da fazla fırsat anlamına gelebilir. Platforma katılma daveti alma şansınızı artırmak için, kataloğunuzda pazarda güçlü bir varlığı olmayan en iyi performans gösteren ürünleri belirleyin.

eBay

Çevrimiçi alıcıları ve satıcıları birbirine bağlayan ilk sitelerden biri olan eBay, ABD’de güvenilir ve köklü bir itibara sahiptir. Pazardaki satışlar artmaya devam ediyor ve toplam hacmi 2020’de  brüt mal değerinde 100 milyar doları aştı .

eBay Global Nakliye Programı, yurtiçinde nakliye yaparken uluslararası satış avantajı sağlar. Bu seçenek, satın aldığınız ürünleri, eBay’in sizin için uluslararası posta ve gümrük işlemlerini yönettiği bir Birleşik Krallık nakliye merkezine göndermenize olanak tanır. 

Eğitim Serilerimiz İçin: http://digitalmarketmentoring.com/?aff=213

Bizi Youtube’dan takip ederek ayrıcalıklardan yararlanın: https://www.youtube.com/channel/UCAqk72WWxsIezQqJxEgMf1w

İnstagram Sayfalarımız:

https://www.instagram.com/ebayturkiyedropshipping/

https://www.instagram.com/fbturkiyedropshipping/

BU VİDEOLARA GÖZ ATIN:

Ebay Dropshipping Made Easy with Bedavaya Urun Al %100 Karla

Bir yanıt yazın