Kanada’nın En İyi 17 Dropshipping Tedarikçisi

Amazon Kanada

Amazon , elektronik ticarette gelişen çok uluslu bir Amerikan kuruluşudur . Bu stoksuz satış tedarikçisinin Kanada’da birkaç deposu var. Amazon Kanada’yı stoksuz satış tedarikçilerinizden biri olmaya layık kılan en iyi özellikler şunlardır :

  • Bir ila iki günlük nakliye
  • Sınırsız ürün yelpazesi
  • Güvenilir müşteri hizmetleri
  • kolay iade
  • Kanada depo

Platform, siparişlerin hızlı bir şekilde gönderilmesini sağlar ve ürünleri yalnızca bir ila iki gün içinde teslim edebilir. Müşteriler siparişlerini hızlı istedikleri için teslimat süresi stoksuz satış yapanlar için önemli bir rol oynar. Ayrıca, hızlı bir teslimat sizin için daha fazla satış sağlayabilir.

Kanada’nın en büyük stoksuz satış tedarikçilerinden biri olan Amazon, mümkün olan her alanda milyonlarca ürün sunar . Bu kadar çok ürün seçeneğiyle, stoksuz satış endüstrisinin Amazon Kanada’yı en güvenilir tedarikçilerden biri olarak karşılaması şaşırtıcı değil.

Ayrıca Amazon Kanada, stoksuz satış yapanların tüketicilere daha da genişletebileceği güvenilir müşteri desteği sunar . Şirket, takip, sevkiyat, iptal veya iade endişelerini mümkün olan en kısa sürede ele alarak hizmet taahhüdünü gösterir.

İadelerden bahsetmişken, Amazon Kanada 30 günlük ücretsiz iadeler sunuyor. Ayrıca, hesaplarımızın yönetimine yardımcı olmak için uygun bir sipariş raporu özeti sağlar.

Tüm bu avantajlar, Amazon Kanada’yı stoksuz satış tedarikçilerinizden biri olmaya fazlasıyla uygun kılıyor .

eBay Kanada

ebay e-ticaret platformu kanada

eBay , yerel talepleri karşılamak için Kanada’da bir deposu bulunan çok uluslu bir Amerikan şirketidir. Bir itibariyle dropshipping dostu satıcı eBay Kanada aşağıdakileri sunmaktadır:

  • Geniş ürün seçimi
  • Müşteri Hizmetleri odaklı platform
  • Çok sayıda satıcı hızlı sevkiyat sunuyor
  • Kanada depo

eBay Kanada’da geniş bir ürün yelpazesi mevcuttur ve bu onu en büyük stoksuz satış tedarikçilerinden biri yapar. Site, mağazanızda listelenecek en iyi ürünleri bulmanıza yardımcı olabilecek geniş bir niş seçeneği sunar . 

Ek olarak, eBay Canada, müşterilerine üstün müşteri hizmeti sunma taahhüdünü yerine getirir . Bu nedenle Dropshippers, müşterilerine aynı mükemmel bakımı sağlayabilir.

Ayrıca, eBay’deki geri bildirim süreci , stoksuz satış yapanların mağazalarına uygun bir satıcı bulmalarına yardımcı olur. Bu özellik, stoksuz satış yapanlara çevrimiçi işleri için uygun olmayanları ayırt etmede rehberlik edebilir.

Son olarak, eBay’in yerel depoları , siparişlerin Kanada’nın her yerine hızlı bir şekilde gönderilmesini sağlar . Bu, dropshipper’ların Kanadalı müşterilerine hızlı sevkiyat sunmalarına yardımcı olur.

PRINTFUL

Printful , talep üzerine baskı ürünleri ve hizmetlerinde uzmanlaşmış niş bir stoksuz satış tedarikçisidir . Size kolaylık sağlamak için çeşitli çevrimiçi satış kanallarına bağlanabilir. İşte en iyi özellikleri olduğunu Printful Kanada dropshippers sağlamaktadır:

  • Talep Üzerine Baskı ürünleri
  • Minimum sipariş yok
  • Hızlı sevkiyat
  • Yeni para birimi mevcut
  • Kanada depo

İsteğe Bağlı Baskı hizmeti, stoksuz satış yapanların mağazalarında listelemek için çok çeşitli ürünlere erişmelerini sağlar . Bu özellik, gömlekler, kapüşonlular, bereler, bardaklar, çantalar ve daha heyecan verici diğer ürünler için benzersiz tasarımlar üretmenizi sağlar.

Printful, dropshipper’ların minimum siparişe sahip olmasını gerektirmez. Bunun yerine, bu Kanada stoksuz satış tedarikçisi yalnızca talep üzerine ürünler üretir. Sonuç olarak, stoksuz satış yapanların toplu sipariş verme konusunda endişelenmelerine gerek yoktur.

Ayrıca tedarikçi, siparişin yerine getirilmesinden sevkiyata kadar her aşamayı yürütür. Bu, sürece daha az varlık dahil olduğundan teslimat akışının basitleştirilmesine izin verir.

Yerel bir tedarikçi olarak Printful Canada, siparişleri hızlı ve verimli bir şekilde gönderir Ontario müşterileriniz siparişlerini iki gün içinde bekleyebilirler. Diğer Kanada bölgelerinin nakliye süresi yaklaşık dört gündür.

Üstelik sevkiyat yurtiçi olduğu için ürünler gümrükten geçmemektedir. Bununla ithalat vergilerini ortadan kaldırabilirsiniz .

GELATO

Gelato , talep üzerine baskı hizmetleri sunan bir başka Kanada niş tedarikçisidir. 33 ülkede faaliyet gösteriyor ve 100 baskı sağlayıcı ile çalışıyor . Gelato , gelişen Kanada stoksuz satış tedarikçilerinden biri olarak aşağıdaki avantajlara sahiptir:

  • Talep Üzerine Baskı ürünleri
  • Uçtan uca sipariş karşılama
  • Küresel ve yerel pazar
  • Güvenilir ağ
  • Üretimde sürdürülebilirlik

 Ürün seçenekleri giyim, duvar sanatı, kupalar, kartlar, takvimler, kırtasiye malzemeleri, fotoğraf kitapları ve bez çantalardan oluşmaktadır. Printful’dan farklı olarak bu tedarikçi, aşağıdakiler gibi işle ilgili ürünler de sunmaktadır:

  • el ilanları
  • Kartvizitler
  • Broşürler
  • klasörler
  • antetli kağıtlar
  • Roll-up’lar

Uçtan uca yerine getirilmesi özelliği dropshippers işlerini ölçekli ve diğer yükümlülükler arınmış olmasını sağlar. Gelato, üretim ve ödemeden vergilere ve sevkiyata kadar her süreci yönetir. Kaydolmak ücretsizdir ve dropshipper’ların minimum sipariş vermesi gerekmez.

Gelato, küresel ancak yerel bir arenada, Kanada’daki sipariş karşılama merkezlerinden ürünleri basıyor ve gönderiyor. Yerel üretim, çevrimiçi işletmeler için daha hızlı, daha akıllı ve daha çevreci bir seçenek sağlar.

Gelato’nun üretim ve lojistik ağı, dünya çapında 100’den fazla baskı ortağından oluşmaktadır. Bununla teslimatın gerçekleştirilmesi, minimum sınır müdahaleleri ve gecikmelerle karşı karşıya kalır. Gelato , yıllık parseller milyonlarca karşılar mevcut olan % 99.9 çevrimiçi zamanın.

Ek olarak, Kanada içindeki yurt içi siparişlerin teslimat süresi yalnızca iki ila üç gün sürer. Dropshipper’lar, ürünlerin zamanında ve en iyi kalitede ulaştığından emin olabilir .

Ayrıca Gelato , ürünlerine sürdürülebilirlik mührü koyar . Ürünleri yerel olarak tedarik eder, sürdürülebilir bir değer zincirini korur ve atıkları ve karbon emisyonlarını azaltmak için talep üzerine ürünler üretir . Baskı sağlayıcıları, yerinde denetimlere tabi olarak üretim yönergelerine ve etik politikalarına da bağlıdır.

Sonuç olarak Gelato, yeşil bilinçli müşterilerden oluşan bir hedef pazara hitap eden sürdürülebilir bir işletme yürütmenize olanak tanır .

CJDropshipping

cjdropshipping e-ticaret platformu

CJDropshipping , Kanada’da depoları olan üstün bir Çinli tedarikçidir. Yurt içi depoya sahip olmak , müşteri siparişlerinin daha hızlı yerine getirilmesi anlamına gelir . 

  • Geniş bir ürün yelpazesi
  • Kaynak bulma ve müzakere
  • Mağazanız için yüksek kaliteli videolar ve resimler
  • Talep üzerine baskı
  • Beyaz etiket – markalaşma
  • Tek bir pakette birkaç ürün

CJDropshipping birden fazla fabrika ile bağlantı kurduğundan , geniş bir ürün yelpazesi sunar. İle 400,000 üzerinde ürün seçimleri , dropshippers kendi mağazalarında niş kapsamlı bir çizgi listeleyebilirsiniz. Müşterilerin bir çevrimiçi mağazada aradıkları hemen hemen her şeyi bulmalarını sağlar.

Bu Kanada stoksuz satış tedarikçisiyle çalışmanın avantajlarından biri onların ürün tedarik çözümüdür . Tedarik, mağazanızda bir ürünü listelemek istediğinizde ancak platformda bulamadığınızda geçerlidir. Bu olduğunda, tek yapmanız gereken CJ Başvurusunda bir kaynak bulma talebi göndermek ve sadece 24 iş saatinde bir fiyat teklifi almak.

Ayrıca, CJDropshipping, yüksek kalibreli videolar ve görüntüler sağlayarak stoksuz satış mağazanızı kurmanıza yardımcı olabilir . Bu materyaller, ürün sunumunuzu ve pazarlama planlarınızı bir sonraki seviyeye taşıyabilir.

CJDropshipping ayrıca isteğe bağlı baskı hizmetleri sunar . Böylece, stoksuz satış mağazanızda ısmarlama ürünleri listeleme seçeneği sunar.

Ayrıca, CJDropshipping’in beyaz etiket hizmetleri , mağazanıza ürün markalama konusunda bir avantaj sağlar. Beyaz etiketleme, stoksuz satış yapanların kendi satış kanallarında ürün ambalajını özelleştirmesini sağlar.

Son olarak, CJDropshipping , birden fazla ürünün satın alınmasına ve bu ürünlerin yalnızca tek bir pakette gönderilmesine olanak tanır . Bunu yapmak, bir müşteri aynı anda birkaç şey satın alırsa rahatsızlığı azaltır. Farklı tarihlerde gelen birden fazla paket nedeniyle artık sorunlarla uğraşmak yok.

CJDropshipping’i sunduğu tüm bu avantajlar nedeniyle Kanada’daki en esnek ve karlı stoksuz satış tedarikçilerinden biri olarak düşünün .

Walmart Kanada

dropship walmart platformu kanada

Walmart , gelir açısından en geniş kapsamlı şirketlerden biridir. Bu Amerikan çokuluslu işletmesi hem perakende hem de toptan satış pazarlarında yer almaktadır. Stoksuz satış için Walmart Canada şu avantajları sunar:

  • Ertesi gün ücretsiz teslimat
  • Geniş ürün seçimi
  • En iyi stoksuz satış kategorilerinden ürünler
  • Fiyat eşleştirme politikası

Hızlı ve rahat sipariş karşılama için binlerce ürün için ücretsiz ertesi gün teslimatı mevcuttur. Bu seçenek, daha yavaş teslimat süreleri olan diğer rakipler arasında adım atmanıza yardımcı olur. Ek olarak, daha hızlı sevkiyat , ürünlerini hızlı ve verimli bir şekilde teslim ettiğiniz için müşterilerinizin güvenini kazanabilir.

Walmart en geniş ürün yelpazesini en rekabetçi fiyatlarla sunar . Bu stoksuz satış tedarikçisinin yerinde yaklaşık 5.000 satıcı var. Bu satıcılar Kanada pazarına yaklaşık 30 milyon ürün sağlıyor.

Ayrıca, stoksuz satış mağazanıza daha büyük bir kitle çekmenize yardımcı olabilecek indirimler ve fırsatlar mevcuttur.

Ek olarak, Walmart Kanada, en iyi stoksuz satış nişlerinde sınırsız seçeneğe sahiptir . Bu kategoriler ev gereçleri, dış mekan ihtiyaçları, kişisel bakım içerir ve liste burada bitmiyor.

Mükemmel müşteri desteği ayrıca Walmart Canada’yı en güvenilir stoksuz satış tedarikçilerinden biri yapar. Walmart, belirli bir iade süresi içinde bir ürün fiyatı düştüğünde fiyat eşleşme garantisi sunar . Müşteri desteği , fiyatı yeni fiyata göre eşleştirmenize ve farkı geri almanıza yardımcı olabilir.

HomeDepot Kanada

homedepot stoksuz satış platformu Kanada

Home Depot , Kanada’da 10 ilde 180 büyük depoya sahip bir ev geliştirme perakendecisidir . Bir tedarikçi olarak Home Depot Canada , stoksuz satış girişiminiz için aşağıdaki faydalı özelliklere sahiptir:

  • Çok sayıda ürün
  • Ücretsiz iki günlük teslimat
  • Fiyat eşleştirme politikası
  • Vergi muafiyeti programı

Platform hediyeler iki milyondan ürün seçimi üzerinde s odaklanarak, ev niş . İnşaat araçları ve ev tedarikçileri gibi çeşitli ürünlere sahiptir.

Ek olarak, Home Depot, stoksuz satış yapanların çevrimiçi mağazalarında listeleyebilecekleri markalara sahiptir. Bu markalara örnek olarak Husky araçları, İş Gücü araçları, HDX ve çok daha fazlası verilebilir.

Tedarikçiniz olarak Home Depot’u seçmenin bir başka avantajı da, bir milyondan fazla ürün için iki günlük nakliye hizmeti sunmasıdır . Ayrıca, dropshipper’lar 45 $ ve üzeri siparişler için ücretsiz teslimat seçeneğinden yararlanabilirler.

Ayrıca, Home Depot’un fiyat eşleştirme politikası, 30 ila 60 gün içinde aynı ürünü başka bir yerde daha düşük bir fiyata bulursanız, stoksuz satış yapanlara kısmi geri ödeme hakkı verir.

Ardından, bu tedarikçinin Vergi Muafiyeti Programı , müşterilerin seçili ürünlerde satış vergisi ödemeden mağazalarından ürün satın almalarına olanak tanır. Bu program ile alışverişlerinizde %5’e varan oranda tasarruf edebilirsiniz. Kalifikasyon uygunluğu, eyalet tarafından verilmiş geçerli bir vergi muafiyeti kimliği, çevrimiçi bir başvuru ve bir Home Depot vergiden muaf kimlik numarası gerektirir.

Dropshipper’lar Home Depot’ta olağanüstü müşteri hizmetleri rekabetçi fiyatlar uygun nakliye ve yüksek kaliteli ürünlerin keyfini çıkarıyor .

Etsy Kanada

Etsy el yapımı, vinted ve el yapımı ürünler satın alabileceğiniz çevrimiçi bir sitedir . Etsy Canada , stoksuz satış pazarında şu prömiyer özellikleri sunar:

  • bilinçli alıcılar
  • Yaratıcılık caddesi
  • sonsuz nişler
  • Yüksek kar marjları

Etsy , benzersiz veya eksantrik öğelerden oluşan bir seçki sunarak her zaman işçiliğe değer verir . Dropshipper’lar bu kişiselleştirilmiş ürünleri sıradan bir alışverişçiye değil, belirli bir pazara satabilir.

Ayrıca, kişiye özel ürünlerle yüksek kar marjları elde edebilirsiniz . Bu ürünler nadir oldukları için daha pahalıdır. Bunu bilerek, alışveriş yapanlar daha fazla harcamaya istekli olurlar.

Ayrıca, Etsy Kanada’da rakiplerinizi geride bırakmanıza yardımcı olacak sınırsız sayıda niş bulunmaktadır. Mağazanızda şu kategorileri listeleyebilirsiniz: ev gereçleri, giyim, mobilya, mücevher, oyuncaklar, çantalar ve daha fazlası.

Ürün çeşitliliği nedeniyle, dropshipping mağazanızı şenlikli ve modaya uygun olacak şekilde tasarlayabilirsiniz .

Bir iki üç gün teslimat bu platformda kullanılabilir. Özel yapım bir ürün satın alıyorsanız, ertesi gün teslimatın mümkün olmadığını unutmayın.

Best Buy Kanada

Best Buy , teknolojinin kullanımı yoluyla müşterilerinin yaşamlarını iyileştirmeyi amaçlar . Bu stoksuz satış tedarikçisi, Kanada’nın en büyük elektronik perakendecilerinden biridir . İle Best Buy Kanada , aşağıdaki avantajlardan yararlanabilirler:

  • Örnek iş çözümleri
  • Ulaşılabilir mağazalar ve çevrimiçi siteler
  • Ücretsiz işletme hesabı
  • Düşük fiyat garantisi
  • Ücretsiz kargo
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Sosyal etki

Best Buy Canada, yalnızca en uzun ömürlü ve çok yönlü ürünleri sunarak mükemmel iş çözümleri elde etmeyi amaçlar . Bu çözümler, ses ve video, ofis ekipmanı, ağ çözümleri, yazılım ve lisanslar ve daha fazlasını içerir.

Ayrıca Best Buy’ın çevrimiçi sitesi yılda 250 milyonun üzerinde ziyaretçi almaktadır .

Ayrıca, bir işletme hesabı için ücretsiz kaydolma hazırdır. Bu program ile siparişleri daha hızlı ve daha kolay yerine getirebilirsiniz. Ayrıca binlerce öğeye erişmenizi sağlar.

Düşük fiyat garantisi Best Buy Kanada fiyat maçına hakkı. Satın alma tarihinden önce veya 30 gün içinde benzer bir ürünü daha düşük fiyata başka bir yerde bulabilirseniz, bu tedarikçi bu fiyatı karşılayacaktır. Tek yapmanız gereken bir makbuz ibraz etmektir ve BestBuy aradaki farkı iade edecektir.

Kanada merkezli bir tedarikçi olan BestBuy, genellikle bize ücretsiz olarak standart yurt içi nakliye hızları sunar. Ancak, ücretsiz gönderim seçeneği yalnızca i ts web sitesinden yapılan 35 doların üzerindeki normal siparişler için geçerlidir . Aşırı büyük veya toplam 35 doların altındaki siparişler için teslimat ücreti alınır.

Ayrıca Best Buy Canada, esnek ödeme seçeneklerini kabul eder Bunlara kredi kartları, kiralama seçenekleri ve uygun müşteriler için net 30 kredi hesabı dahildir.

Tüm bunların ötesinde Best Buy Canada, sosyal sorumluluğuna çok değer verir. Teknoloji aracılığıyla insanlara ilham vererek, motive ederek ve güçlendirerek olumlu sosyal etkilere katkıda bulunur .

Newegg Kanada

Newegg teknolojiye odaklanan dikkate değer bir e-ticaret perakendecisidir . Bu şirket, küresel erişimini Kanada’da bile genişletiyor. Newegg Canada , stoksuz satış yapanlar için şu avantajları sunuyor:

  • Teknoloji odaklı e-perakendeci
  • Rekabetçi fiyatlar
  • Güvenilir ve ödüllü deneyim

Kuruluş, stoksuz satış yapanların erişebileceği en son teknolojilerin geniş bir yelpazesine sahiptir . Ürün seçenekleri elektronik, ev aletleri ve oyun öğelerini içerir.

Newegg Canada ayrıca , olağanüstü ürün yelpazesinde stoksuz satış yapanlara piyasadaki en rekabetçi fiyatları sunar . Ayrıca, bu stoksuz satış tedarikçisi , siparişlerin zamanında teslim edilmesini taahhüt eder .

Ayrıca Newegg, müşterilerini kendileri için en iyi ürünleri seçmeleri konusunda yönlendirmeyi amaçlamaktadır . Ürün ayrıntıları, kritik incelemeler, uzman görüşleri, ürün eğitimleri ve ağ oluşturma fırsatları sunar.

Bu dropshipping platformu, birinci sınıf çevrimiçi alışveriş platformlarından biri olarak yer alıyor . Kuruluş, sürekli olarak yüksek puan alan müşteri destek puanları alır. Müşteri memnuniyeti Newegg’in birincil önceliğidir, bu nedenle müşteri memnuniyetini her zaman ilk sıraya koymayı sağlar.

Son olarak, Newegg’in stoksuz satış topluluğuna sunabileceği tüm bu umut verici özelliklerle birlikte, Kanada’nın en iyi stoksuz satış tedarikçilerinden biridir.

Hudson Körfezi

Hudson’s Bay  , lüks ürünleri öne çıkaran Kanadalı bir mağaza zinciridir . Bugün şirket, Kanada’da yedi ilde yaklaşık 86 noktada mağazaları yönetiyor. Hudson’s Bay , şu birincil faydaları nedeniyle umut verici bir stoksuz satış tedarikçisidir:

  • Hızlı ve esnek nakliye
  • Ücretsiz iade
  • Fiyat eşleşme garantisi

Hudson’s Bay’de 99$ ve üzeri veya alışveriş yapmak için Hudson’s Bay Kredisi kullanıldığında toplam 45$’a kadar düşük siparişler için ücretsiz gönderim mevcuttur . Minimum 99$’lık satın alma tutarının altına düştüğünüzde, 8$’lık bir teslimat ücreti ödemeniz gerekir. Bu arada, güzellik ürünleri için gönderim politikaları o kadar kısıtlayıcı değildir ve ücretsiz gönderime hak kazanmak için en az 29 ABD doları gerektirir .

Teslimat , varış noktasına ve teslimat yöntemine bağlı olarak genellikle üç ila on iş günü sürer . Üç teslimat seçeneği, iki ila altı iş günü süren ekspres kargodur ; yurtiçi taşıyıcılar tarafından paket teslimatı ; ve bir üçüncü taraf nakliye operatörü tarafından kaldırım kenarı teslimatı .

Ayrıca, Hudson’s Bay’deki ürün satın alımları, yerinde ve mağazada ücretsiz iade için uygundur . Satın aldığınız ürün tercihlerinize uygun değilse orijinal ambalajı ve resmi faturası ile iade edebilirsiniz.

Yerinde yapılan alışverişlerde büyük ürünler için 14 günlük poliçe iade süresi uygulanmaktadır. Ardından, standart boyutlu ürünler için 30 günlük bir politika uygulanır. Ayrıca, satın alımlar Hudson’s Bay Credit aracılığıyla yapıldığında müşteriler 90 günlük bir iade süresinden yararlanır.

Nakliye ve iade anlaşmalarındaki istisnalar için Hudson’s Bay sitesini kontrol ettiğinizden emin olun.

Ayrıca, Hudson’s Bay’in fiyat eşleşme garantisi , stoksuz satış yapanlar için avantajlıdır. Nitelikli Kanada merkezli herhangi bir rakipte daha düşük fiyatlı tam bir ürün bulabilirseniz, Hudson’s Bay bu fiyatla eşleşecektir.

Tüm bu özellikler, Hudson’s Bay Canada’yı birinci sınıf bir stoksuz satış tedarikçisi olarak nitelendiriyor.

Costco Kanada

costco e-ticaret Kanada

Costco benzersiz bir üyelik kulübü ve olağanüstü bir iş modeli konusunda uzmanlaşmasıyla ünlü çok uluslu bir şirkettir . Bu Amerikan stoksuz satış tedarikçisinin Kanada’da çeşitli depoları vardır. Bu nedenle Costco Canada , stoksuz satış mağazanız için şu inanılmaz avantajları sunar:

  • üyelik kulübü
  • toptancı tedarikçisi
  • çok sayıda ürün
  • Hızlı ve güvenilir nakliye
  • Olağanüstü müşteri desteği
  • Kanada depoları

Costco Canada’nın gelirinin önemli bir kısmı , ürün satışlarından değil , aylık üyelik kartı ücretlerinden gelir . Ürünlerde marjı onlar rekabetçi düşük fiyatlar mağaza içinde ve çevrimiçi teklif aracı nispeten düşüktür.

Ayrıca Costco, stoksuz satış yapanlar için olağanüstü fırsatlar sunan, dünyanın en büyük toptancı tedarikçilerinden biridir . Sonuç olarak, dropshipping mağazanızda müşterilere rekabetçi fiyatlar sunabilirsiniz .

Ek olarak, Costco Canada, başka yerde kolayca bulunamayan özel ürünleri içeren geniş bir ürün yelpazesine sahiptir . Dropshipping için farklı nişlerden binlerce ürün mevcuttur. Bu kadar geniş ürün seçimi, stoksuz satış mağazanıza daha fazla kitle çekmenizi kolaylaştırır.

Costco, yaklaşık üç ila beş gün arasında teslimat süresi ile siparişlerin hızlı ve güvenilir bir şekilde yerine getirilmesini sağlar . Ürünleri müşterilere hızlı bir şekilde teslim etmek, mağazanıza tekrar gelme şanslarını artırır.

Son fakat en az değil, Costco kararlı müşteri desteği ile öne çıkıyor . Müşteri hizmetleri, takip, iptal ve iade sorunlarıyla ilgili endişeleri verimli bir şekilde yönetir. Ayrıca, iade politikaları, satın alma tarihinden itibaren 90 güne kadar sorunlu ürünlerin iadesine izin verir.

Tüm bu avantajlar, Costco Canada’yı e-ticaret girişiminiz için en iyi stoksuz satış tedarikçisi yapıyor.

Canadian Tire

Canadian Tire Corporation Limited, otomotiv, donanım, spor, eğlence ve ev eşyaları alanlarında faaliyet gösteren bir perakende işletmesidir . Dropshipping’de, Canadian Tire bu değerli avantajları sunar:

  • Geniş kategori yelpazesi
  • Dijital El İlanı
  • Sıcak fırsatlar ve indirimler
  • Kanada Lastik Üçgeni Mastercard

Bu tedarikçi, stoksuz satış yapanların çevrimiçi mağazalarında listelemek için seçebilecekleri çeşitli ürün kategorilerine sahiptir . Bu seçim seti otomotiv ürünleri, aletler ve donanımlar, ev ve evcil hayvanlar, spor ve eğlence ve açık hava yaşamını içerir.

Dijital el ilanı şimdi bünyesindeki Kanada Tire mevcuttur. Bu broşür, hızlı tarama ve benzersiz özelliklerle harika fırsatları keşfetmenize olanak tanır. Aradığınız eşyayı daha rahat bulmanıza yardımcı olur.

Ayrıca, Canada Tire’ın çevrimiçi portalı sıcak fırsatlar, gümrükleme satışları ve tatil indirimleri sunar . Dropshipper’lar için, daha fazla kitlenin çevrimiçi mağazalarına gelmesi için rekabetçi piyasa fiyatları çok önemlidir.

Bu Kanada stoksuz satış tedarikçisinin bir başka özelliği de Kanada Lastik Üçgeni Mastercard’dır . Bu kart, mali durumlarından bağımsız olarak hemen hemen her Kanadalı için hazır, ücretsiz, güvenilir bir kredi kartıdır. Bu kartı kullanarak Canadian Tire’da %4’e varan nakit geri ödemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Wayfair Kanada

dropship wayfair platformu Kanada

Wayfair Canada , ev nişinde uzmanlaşmış, stoksuz satış dostu bir tedarikçidir. Platform, stoksuz satış yapanlar tarafından oluşturuldu ve sonuç olarak satıcılara aşağıdaki avantajları sunuyor:

  • Çok çeşitli ev ürünleri
  • Hızlı ve ücretsiz kargo
  • MYWAY Programı
  • paypal desteği

Bu Kanada stoksuz satış tedarikçisi, evle ilgili her şey için çok çeşitli ürünler sunar . Eşsiz ürünleri mobilya, ev aletleri, dekorlar ve daha pek çok şeyden oluşur. Seçim, dünya çapında yaklaşık 11.000 tedarikçiden gelen 14 milyondan fazla üründen oluşuyor .

Wayfair, hızlı teslimatın önemini anlar ve 50 doların üzerindeki siparişler için ücretsiz kargo sağlar . Bu arada, 50 doların altındaki satın almalar için 8,99 dolar sabit ücretli kargo ücreti gerektirir. Tabure veya raf gibi binlerce ürün için 2 günlük hızlı sevkiyat da mevcuttur.

Ayrıca, Wayfair Kanada’nın MYWAY Programı’na sahip olup, müşterilere hemen hemen tüm yerinde ürünler için ücretsiz gönderim hakkı veren 34,99 CAD yıllık üyelik ücreti vardır. Program, montaj ücretlerinde ve yükseltilmiş teslimat hizmetlerinde %25’e varan oranda tasarruf etmenize yardımcı olabilir . Ayrıca bu, müşterilerin platformdaki binlerce özel ürüne erişmesini sağlar.

Son olarak, Wayfair ödeme seçeneklerinden biri olarak Paypal’ı destekler . Bu dijital cüzdan, bu ödeme yöntemini tercih eden dropshipper’larla daha hızlı ve sorunsuz işlemlerin önünü açıyor.

Overstock Kanada

stok fazlası e-ticaret platformu Kanada

Overstock , faaliyetlerini Kanada pazarına genişleten bir Amerikan e-ticaret şirketidir. Wayfair gibi, bu platform da ev nişini vurgular . Stoksuz satış tedarikçiniz olarak Overstock Canada’yı seçmeniz için en önemli nedenler şunlardır :

  • Kanada depo 
  • Hızlı ve güvenilir kargo
  • Güvenilir iade politikası
  • Fiyat eşleşme garantisi
  • Kulüp 0 Programı
  • Olağanüstü müşteri desteği

Bu platformdaki ürünlerin çoğu ücretsiz kargo ile gelir . Müşteriler, ürünlerini Kanada’daki büyük yerel taşıyıcılar aracılığıyla bir ila iki nakliye günü sonra teslim alabilirler. Bu özellik, maliyetli nakliye ücretlerinden kurtulur ve stoksuz satış işinizi pazarda daha rekabetçi hale getirir.

Bir 30 günlük iade süresi Overstock için konularla öğeleri geri vermek için müşterilerin hakkı verir. Bununla birlikte, müşteriler 30 günlük limiti aşan iadeler için kısmi geri ödemeden yararlanabilirler.

Stok fazlası , fiyat eşleştirme programı aracılığıyla, stoksuz satış yapanlara piyasadaki en uygun fiyatı sağlamaya kendini adamıştır . Bu program, aynı ürünü başka bir yerde daha düşük bir fiyata bulursanız, Overstock’un size geri ödeme yapmasına olanak tanır.

Diğer stoksuz satış tedarikçileri gibi, Overstock da müşterilerine bir sadakat programı hakkı verir . Kulüp 0 Programı herhangi bir satın alma% 5 cashback üstündeki tüm siparişlerde ücretsiz sevkıyat alır. 30 gün boyunca ücretsiz olarak abone olabilir ve ardından yıllık 19,95 ABD Doları tutarındaki avantajların keyfini çıkarmaya devam edebilirsiniz.

Son olarak, Overstock Canada, inanılmaz müşteri desteği nedeniyle en iyi stoksuz satış tedarikçilerinden biridir . Fazla stok, çevrimiçi olarak güvenilir müşteri sohbet desteği sunar ve günün çoğu saatinde erişilebilir durumdadır.

Lowe’s Kanada

Lowe'un stoksuz satış Kanada'sı

Lowe’s ev geliştirme üzerine odaklanan bir perakende işletmesidir . Amerika merkezli bu stoksuz satış tedarikçisi, hizmetlerini Kanada merkezli dağıtım merkezlerine kadar genişletiyor. Dropshipping söz konusu olduğunda, Lowe’s Canada aşağıdaki avantajlara sahiptir:

  • Hızlı ve verimli nakliye
  • Lowe’un ticari kredi kartları
  • Lowe’un Pro Sadakat Programı
  • Olağanüstü müşteri hizmetleri
  • Lowe’un koruma planı

Bu stoksuz satış tedarikçisi üç farklı gönderim seçeneği sunar : Bir ila dört gün içinde Standart Teslimat, iki iş günü içinde İki Günde Teslimat ve bir sonraki iş günü için Ertesi Gün. Dropshippers, toplam 45 $ veya daha fazla sipariş için ücretsiz standart teslimat alır .

Lowe’s Business Credit Card , tartışmasız bu tedarikçinin en iyi özelliklerinden biridir. Üç kart türü mevcuttur: Aylık veya Döner Ödemeler, Tam Ödeme ve Ön Ödemeli. Kart sahibi olmak size aşağıdaki avantajlardan yararlanma hakkı verir:

  • Özel günlük %5 indirim
  • Kredi limitleri veya ön ödemeli hesaplar
  • Teslimatlarda indirimler
  • Verimli faturalandırma ve faturalandırma seçenekleri
  • Özel kart sahibi etkinlikleri

Ayrıca, bu stoksuz satış tedarikçisi “My Lowe’s” sadakat programını sunuyor . Kaydolmak kolaydır ve site üzerinden bir hesap oluşturmak uygundur. Üyelik size stoksuz satış girişiminiz, harcama takibi ve satın alma geçmişiniz ve Lowe’un işinizin yönetimine yardımcı olacak araçlarıyla ilgili kişiselleştirilmiş teklifler alma hakkı verir.

Lowe’s ile, stoksuz satış yapanlar ve müşterileri, örnek bir müşteri hizmeti deneyimi yaşayabilirler . Destek departmanı haftanın her günü, günün çoğu saatinde mevcuttur. Ayrıca “Pro” programında olmak, üye olmayanlara göre size daha hızlı hizmet verebilir.

Ayrıca Lowe’s , olağan üretici garantisinin sağlayabileceğinin ötesinde bir koruma planı sunar . Bu avantaj, herhangi bir kesinti veya ekstra ücret gerektirmez ve web siteleri aracılığıyla talepte bulunmak da uygundur. Normal aşınma ve yıpranmanın neden olduğu güç dalgalanmalarına ve arızalara karşı ürünlerin teminat süreleri , ürüne ve üreticiye göre değişir.

CostWay Kanada

Costway yüksek kaliteli ürünler ve rekabetçi fiyatlar sunan en iyi dropshipping tedarikçisidir . Bu stoksuz satış platformu, faaliyetlerini yerel deposu aracılığıyla Kanada’ya kadar genişletiyor. Costway Canada , aşağıdaki nedenlerden dolayı önde gelen stoksuz satış tedarikçilerinden biri olduğunu kanıtlıyor:

  • Daha yüksek kar
  • 90 gün garanti
  • Ürün desteği
  • Kendi markalı ürünler
  • Dropship sertifikası
  • Ücretsiz kargo

Dropshippers, Costway’de kullanılabilir kuponlar ve sıcak fırsatlar kullanarak daha yüksek kar elde edebilir . Ayrıca, stoksuz satış mağazanızın satışlarına bağlı olarak %3’e varan indirim mevcuttur .

Bu stoksuz satış tedarikçisinin bir başka avantajı, müşterilere satın alma tarihinden itibaren 90 günlük iade ve geri ödeme süresi hakkı vermesidir . Bu özellik, müşterilerin tercihlerine uymayan veya kusurlu ürünler için faydalıdır.

Bu stoksuz satış platformu ayrıca stoksuz satış sertifikası sunar . Dropshipper’ların Costway ile stoksuz satış için kaydolmalarını ve onay almalarını sağlar.

Costway Canada, stoksuz satış dostu bir tedarikçidir . Bu neden, dropship sertifikasından sonra günlük olarak CSV dosyalarının sağlanmasıyla kendini gösterir. Dosya, ihtiyacınız olan her şeyi içerir: resimlere, açıklamalara ve stok yönetimine bağlantılar.

Ayrıca, Costway sahiptir 8000’in üzerinde kendini markalı ürünler gelen etrafında on kategoriden . Bu geniş seçim, stoksuz satış yapanlara çevrimiçi satış kanallarında listelemeleri için birçok ürün seçeneği sunar.

Son olarak, Costway Canada, tüm ürünlerde ücretsiz standart gönderim sağlar . Kanada’daki varış noktasına ve taşıyıcı sağlayıcıya bağlı olarak, ürün işleme 24 saat içinde yapılır. Nakliye süresi yaklaşık üç ila beş gün sürer.

Eğitim Serilerimiz İçin: http://digitalmarketmentoring.com/?aff=213

Bizi Youtube’dan takip ederek ayrıcalıklardan yararlanın: https://www.youtube.com/channel/UCAqk72WWxsIezQqJxEgMf1w

İnstagram Sayfalarımız:

https://www.instagram.com/ebayturkiyedropshipping/

https://www.instagram.com/fbturkiyedropshipping/

BU VİDEOLARA GÖZ ATIN:

https://www.youtube.com/watch?v=y5Tib_IRHk0

Bir yanıt yazın