My Podcast Türkiye’deki kadın girişimciler için Dropshipping – Pasif Gelir

eBay Dropshipping, girişimcilerin ön sermaye olmadan ürün satmalarını sağlayan bir çevrimiçi perakende modelidir. Girişimciler, ürünleri bir toptancı veya üreticiden satın alabilir ve ardından eBay dropshipping yöntemiyle satabilir.

eBay Dropshipping modeli genellikle kendi işini kurmak isteyen ancak envanter için parası olmayan girişimciler tarafından kullanılır.
Bu işe başlamak isteyen çoğu girişimci eBay dropshipping nasıl yapacağını ve eBay dropshippinge nasıl başlayacağı konusunda oldukça kafası karışmış durumda. eBay’de suspend olanların çoğu yeterli düzeyde bilgi sahibi olamadıkları için eBay’de para kazanamayıp hesapları kapatılmaktadır. eBay yazılımları sayesinde suspend olma riskini en aza indirip satışlarınızı katlayıp eBay’den para kazanabilirsiniz. E-ticaretin Türkiye’de yaygınlaşması, daha az sermaye ile daha fazla kişinin finansal özgürlüğünü kazanması adına Akınbaba eBay ürün yükleme ve araştırma yazılımı piyasada rakiplerine oranla hem daha ucu hem de daha kaliteli hizmet veriyor. Böylelikle yüklediğiniz ürünlerden kolaylıkla ödeme alabilir, eBay Amerika, eBay İngiltere, eBay Almanya gibi pek çok ülkede satışlarınızı arttırabilirsiniz.
Ben Akın Yılmaz, 2022 Dropshipping satış rekortmeniyim. Milyonlarca ürünü 15 yılın göstermiş olduğu engin deneyimlerle girişimcilere yol gösterip Dropshipping nasıl yapılır, Amazon, eBay, Shopify, ETSY ,Facebook Marketplace gibi platformlarda nasıl satış yapılır, en doğru yoldan para kazanmaya nasıl ulaşılır gibi bilgileri girişimcilerle profesyonel olarak paylaşıyor

Send in a voice message: https://anchor.fm/okyanusi-ltd-akin-yilmaz/message
Support this podcast: https://anchor.fm/okyanusi-ltd-akin-yilmaz/support

Bir yanıt yazın