Yeni Dropshipper’lar için 8 Dropshipping Yazılımı

Dropshipping, girişimci olmanın en kolay yollarından biri olabilir. Başlangıç ​​maliyetleri düşüktür, ürün tedariki açıktır ve posta ücreti satıcıya aittir. Başarılı stoksuz satış yapanlar genellikle başka işletmeleri veya markaları başlattığından, birçokları için bu, diğer girişimlere açılan bir kapıdır. Doğru stoksuz satış araçlarına sahip olmak, kazanan bir iş modelinin yolunu açabilir.

Dropshipping yazılımı nedir? 

Dropshipping yazılımı, satış kanalları ve tedarikçiler arasındaki süreci otomatikleştirir. Bir müşteri web sitenizde bir satın alma işlemi yaptığında tedarikçiye otomatik olarak bir bildirim gönderir ve ürün bilgilerini bulmaktan ve ürünleri listelemekten nakliye acenteleri arasındaki ilişkileri sürdürmeye kadar sürecin tüm bölümlerini birbirine bağlar. 

Yazılım kullanmak, sürecin her yeni aşamasını manuel olarak tetiklemeniz gerekmediği ve bunun yerine her adımı kolaylaştırabileceğiniz anlamına gelir. 

Satış başarısı için en iyi stoksuz satış yazılımı

1. Dsers-AliExpress Dropshipping 

DS'ler

Dsers , AliExpress’in resmi dropshipping yazılımıdır . Tüccarların birden fazla tedarikçi seçeneği bulmasına, siparişleri işlemesine ve toplu ödemeler yapmasına yardımcı olur.

Fiyat: Ücretsiz temel hesap, Gelişmiş hesap için ayda 19,99 ABD doları, Profesyonel hesap için 49,99 ABD doları ve Kurumsal markalar için 499 ABD doları.  

G2 derecesi: 5 yıldız 

2. Spocket

dişli

Spocket , dünya çapındaki binlerce tedarikçiyi karşılaştırarak stoksuz satış yapanların satacak en iyi ürünleri bulmasına yardımcı olur. Herhangi bir Shopify mağazasıyla entegre olur ve tek bir tıklamayla uygulamadaki stoksuz satış mağazanızı ve siparişlerinizi kolayca senkronize eder.  

Fiyat: 14 günlük ücretsiz deneme, Başlangıç ​​hesabı için ayda 24,99 ABD doları, Pro hesabı için 49,99 ABD doları ve İmparatorluk hesabı için 99,99 ABD doları. 

G2 derecesi: 4,4 yıldız  

3. SaleHoo 

SatışHoo SaleHoo , satıcıları önceden onaylanmış ve güvenilir stoksuz satış tedarikçileriyle buluşturan bir stoksuz satış çözümüdür . Kayıtlı 8.000’den fazla tedarikçiye ve aralarından seçim yapabileceğiniz 2,5 milyondan fazla ürüne sahiptir. Ayrıca ürünler için trend olan ürünleri, satış oranlarını ve ortalama kar marjlarını da görebilirsiniz.  

Fiyat: Ücretsiz deneme yok, Basic hesap için ayda 27$ ve Premium hesap için 97$. 

G2 derecesi: 4.8 yıldız

4. Modalist 

modacı

Modalyst , tek tıklamayla stoksuz satış süreçleri oluşturmak için Shopify ile sorunsuz bir şekilde entegre olur. Tüccarlar, tasarımcı markalarını, çevre dostu tedarikçileri, özel etiket üreticilerini ve AliExpress satıcılarını keşfetmek için yönetim yazılımını kullanabilir. 

Fiyat: Hobi hesabı için ücretsiz, Başlangıç ​​hesabı için ayda 35 ABD doları ve Pro hesabı için 90 ABD doları. 

G2 derecesi: 4.7 yıldız

5. Doba 

doba Doba , stoksuz satış yapanların en son ürün trendlerini takip etmesine ve birden çok farklı dikeyde binlerce ürüne erişmesine yardımcı olur. 

Fiyat: 30 günlük ücretsiz deneme, Başlangıç ​​hesabı için ücretsiz, İşletme hesabı için ayda 49,99 ABD doları ve Kurumsal hesap için ayda 299,99 ABD doları. 

6. InventorySource

Envanter Kaynağı

Envanter Kaynağı , stoksuz satış yapanların tüm süreci otomatikleştirmesine yardımcı olan hepsi bir arada bir çözümdür. Ürünleri yükleyebilir, envanteri senkronize edebilir, envanter yönetimine yardımcı olabilir ve tedarikçilerle siparişleri çevrimiçi mağazanıza yönlendirebilir.

Fiyat: Bir Dizin hesabı için ücretsiz ve yazılım için ayda 99 ABD doları. 

G2 derecesi: 5 yıldız 

7. WholeSaleCentral 

ToptanMerkezi

Toptan Satış Merkezi , stoksuz satış yapanların keşfetmesi ve satması için devasa bir ürün rehberidir. Trend olan ürünleri keşfedebilir veya sanat ve el işi malzemeleri, el çantaları, aletler ve oyuncaklar dahil olmak üzere bir dizi kategori arasından seçim yapabilirsiniz.  

Fiyat: Kullanımı ücretsiz. 

8. WorldWideBrands 

Dünya Markaları

Worldwide Brands , 20 yılı geride bırakan en eski stoksuz satış yazılımlarından biridir. Satıcılar, dünyanın dört bir yanındaki yerleşik tedarikçilerin çeşitli kategorilerdeki binlerce toptan ürününü gözden geçirebilir. 

Fiyat: Ücretsiz önizleme veya ömür boyu üyelik için 299$. 

Eğitim Serilerimiz İçin: http://digitalmarketmentoring.com/?aff=213

Bizi Youtube’dan takip ederek ayrıcalıklardan yararlanın: https://www.youtube.com/channel/UCAqk72WWxsIezQqJxEgMf1w

İnstagram Sayfalarımız:

https://www.instagram.com/ebayturkiyedropshipping/

https://www.instagram.com/fbturkiyedropshipping/

BU VİDEOLARA GÖZ ATIN:

Akın Yılmaz Dropshipping Canlı Serisi #6

Bir yanıt yazın